Всеки мъж поне веднъж в живота си се е сблъсквал с понятието “преждевременна еякулация” по време на интимност с партньорката си. В това всъщност няма абсолютно нищо лошо и срамно, но някои момчета приемат това като голямо падение и решават да вземат мерки да не се случи отново. 

Въпреки това е изключително трудно да се премахне ефективно подобен здравен проблем, без преждевременна подготовка и проучване на литературата по тези теми. За щастие, изобретен е спрей за задържане. Това е специално средство, насочено към намаляването на чувствителността на мъжките полови органи по време на секс. Едно от очакваните състояния е леко изтръпване, което обаче не трябва да ви притеснява.

Колко е добър този продукт и наистина ли е в състояние да ви отърве от неприятния проблем? Именно това ще рагледаме в този текст.

Ползи от използването 

Използването на спрей за задържане на еякулацията за пръв път може да е трудно. Въпреки това, след първият път става по-лесно. Контролът на дозировката също става по-лесен, като с времето необходимото количество може да намалее.

Има едно важно нещо, което трябва да се запомни относно използването на това вещество. Винаги след употреба трябва да се спазва нужната хигиена и веществото да бъде отмито от члена. 

Ето и основните ползи от използването на спрей за задържане:

  • Забавяне на еякулацията – такъв спрей се предлага в много онлайн магазини, без рецепта от лекар и на различни цени. Той се използва за лечението на процеса свързан с преждевременното свършване. Когато използвате медикамента, чувствителността на вашите кожни тъкани намалява. Когато се прилага върху пениса, той намалява усещанията на мъжа по време на любовната игра, както и по време на половия акт. В резултат на това еякулацията се забавя, следователно сексът продължава по-дълго време. Не забравяйте, че е нужно да използвате веществото около 5 до 15 минути преди проникването. 
  • Подобряване на удовлетвореността – такъв продукт успокоява пениса и намалява усещането, без обаче да намалява твърде много сексуалното удоволствие. Всъщност по време на проучването на този тип продукти, мъжете отбелязват, че има непрекъснато подобрение в удовлетворението, което получават от сексуалните преживявания. Сексът продължава по-дълго и става по-естествен при използването на спрей за задържане. Преждевременната еякулация може да бъде проблематична по време на секс, тъй като мъжът губи увереност, защото жената остава незадоволена.

Тези предимства определено карат множество мъже да използват спрей за задържане.

Клинични изпитвания

Множество проучвания са доказали, че спрей за задържане може да много ефективен и да донесе редица ползи. Проведените опити са установили опасенията на потребителите, подобренията след употреба, дозировка, безопасност и поносимост. Всичката тази информация можете да намерите най-често върху опаковката на продукта. Не забравяйте обаче, че всеки човек е различен. Именно за това трябва добре да установите как този медикамент действа лично на вас.

Как се използва 

Използването на спрей за задържане е бързо и лесно. Най- добре е да се започне с нанасяне върху цялата повърхност и долната част на члена малко преди половото сношение. След това продукта трябва да се втрие с кръгови движения, докато се абсорбира напълно. Първите пъти, които използвате медикамента може да не улучите точната доза. Точно за това е нужно да експериментирате, докато улучите точното количество, подходящо за вас. Препоръчителното първоначално е 3 впръсквания. 

В случай че усетите, че препоръчителната доза от избрания спрей за задържане не е достатъчна, винаги можете да я увеличите в бъдеще. Не забравяйте винаги да четете инструкциите върху избрани от вас продукт.

Не забравяйте, че всеки човек е различен и количеството спрей за задържане, от което се нуждае за да балансира чувствителността е различно. След като определите точната за вас дозировка, ще ви бъде много по-лесно да знаете точното количество, което трябва да използвате при следваща употреба. 

Друго важно условие е, ако планирате да правите орален секс, да избършете останалия продукт от члена си с влажна кърпа. По този начин няма да оставите допълнителни следи по кожата си, които биха могли да понижат чувствителността на партньора ви. 

Една от най-честите грешки, които мъжете допускат при употреба, е, че когато използват такъв продукт за пръв път си мислят, че той ще подейства веднага. Не правете тази грешка и винаги си оставяйте нужното предварително време преди кулминацията.Така ще можете да се възползвате от пълните ползи от препарата.

Алтернативи 

Въпреки че този вид продукти се считат за възможно най-надеждния метод за забавяне на оргазма, има още няколко други възможности. Ето ги и тях:

  • Презервативи – тъй като всеки презерватив намалява чувствителността до известна степен, той може да помогне на мъжете да останат в леглото по-дълго. Ако нямате спрей за задържане под ръка в специалните моменти, то това може да ви помогне;
  • Физически упражнения и диета – с течение на времето упражненията и здравословната диета могат да помогнат за укрепване на мускулите на тазовото дъно, което дава възможност за повече контрол;
  • Мастурбация преди секс – друг начин за издържане по-дълго в леглото, е именно мастурбацията преди дългоочакваната среща. Това ще ви даде предимство, ще ви успокои и ще помогне да останете в играта за по-дълго.

Въпреки тези алтернативи, често се налага употребата на професионален продукт, който да подпомогне за задържането на еякулацията. Добре е да се работи по въпроса за самостоятелна борба на организма с този проблем за в бъдеще, но няма как да отречем предимството на медикаментите.

Лекува ли продукта преждевременната еякулация

Този продукт не е предназначен за лечение на основните причини за преждевременна еякулация, но успешното прилагане на тази терапия може да намали неприятните ситуации в леглото. Той със сигурност може да доведе до по-голям успех в леглото и да помогне за вземането на допълнителни мерки по темата в бъдеще. Притежавайки го, знаете, че имате мощен съюзник в моментите, е които трябва да коригирате бързото си финиширане по време на дългоочакваните преживявания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара