Настъпването на есента със сигурност не е любимото време от годината за много от нас – свързваме го с края на отпуските, началото на дъждовните дни и носталгията по изминалото лято. Този сезон сам по себе си носи своя чар и не само – именно тогава стартира Седмица на модата. Най-чаканото събитие на годината в този бранш е като слънчев лъч в мрачните дни и със сигурност прави есента една идея по-привлекателна.

Ако все още не сте обърнали внимание на представянето на колекциите на най-популярните дизайнери, то със сигурност е време да поправите тази грешка. Отделете време за себе си и се насладете на истински спектакли от сцените на модните столици като Париж, Милано, Ню Йорк, Сао Пауло и Хонг Конг.

Нито един детайл от тазгодишните колекции на дизайнерите не бива да бъде изпуснат – разбира се, най-ясно може да видите и най-фините елементи на телевизор с кристална картина. Смарт телевизорът на Xiaomi Mi TV P1 предлага именно такава, благодарение на 4K UHD дисплей с висока дълбочина и контраст на цветовете, както и поддръжка на Dolby Vision и HDR 10+.

Този продукт ще ви потопи в света на модата, излъчвайки безпроблемно каквото и да е съдържание. Снабден е с със система Android и Google асистент и ще реагира на гласовите ви команди без да се налага да ставате, за да търсите дистанционното. А докато чакате да минат рекламите или имате време до следващото ревю, спокойно можете да се възползвате от достъпа до редица програми и приложения, уеб браузъринг и игри.

55-инчовият телевизор Xiaomi TV Q1E е също толкова впечатляващ. Той притежава 4К дисплей и Quantum Dot технология, която е способна да предаде сцените от любимите ви филми по най-добрия начин. Този телевизор е с впечатляващ QLED дисплей, включващ 1,07 милиарда цвята. 4K ултрависоката разделителна способност предлага изображения, които са четири пъти по-ясни от нормалния FHD телевизор, и позволява по-ясни детайли и по-добро качество на картината.

Вече споменахме, че Седмицата на модата е време, в което може да отделите повече внимание на себе си. И да, това включва по-малко домакински задължения като например почистването на пода. Верен помощник в този случай е роботът за почистване Mi Robot Vaccum Mop 2 Ultra. Той сканира дома и почиства всеки ъгъл с четка и моп. Може да контролирате режимите на работа и шума, за да не ви безпокои докато си почивате или се отдавате на любимите си занимания.

Хубавото е, че роботът може да бъде управляван през приложение от всеки смартфон. Така може да го настроите да работи в дни и часове, които са най-удобни за вас. Домът ви наистина ще бъде почистен дори от най-фините прашинки и няма да се налага да пускате прахосмукачка, както досега.

Ако модните ревюта съвпадат с времето, в което приготвяте вечерята, отново ще намерите добър помощник в лицето на уреда за готвене с горещ въздух Mi Smart Air Fryer. С него бързо ще приготвите здравословни рецепти с месо, риба, зеленчуци или замразени храни, които ще са готови за консумиране само за няколко минути. Ако ви се хапва нещо сладко, то бързо може да си приготвите сушени плодове със специалния режим. Освен това, уредът също може да бъде управляван през приложение, което ще ви даде и много идеи за нови ястия.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин https://mi-bulgaria.com.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара