Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива „Животът по действителен случай“ по bTV в компанията на мъжкото лице на предаването – Иво Аръков.

Иво Аръков

В продължение на години около актьорът витаят какви ли не слухове. Той ревниво пази личното си пространство в тайна, но вече е настъпил моментът, в който е готов да разкаже най-съкровените си тайни.

В един повече от емоционален разговор Иво ще разкаже за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и измамен, останал без работа, без любов, без най-близкия си приятел. Водещият споделя за всичко, през което е минал – разказва за своите възходи и падения, за съпругата си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към скъп човек.

Ще покаже как една изстрадала душа може да запази доброто отношение към света и днес да е един от най-усмихнатите хора у нас.

В рубриката „Моето Ново Аз“ зрителите ще се запознаят с един друг мъж – Димитър. Той отслабва със забележителните 70 килограма и така с помощта на лекарите и благодарение на собствената си воля той се сдобива с чисто ново тяло. Вече не го е срам да се съблече на плажа и да се забавлява с приятели. Неговата промяна е съпроводена с драматична любовна история и бурни душевни страсти.

Второто появяване в шоуто на Иво Аръков е в класацията „Топ 10“, която този път ще покаже 10 много известни българи и техните трансформации през годините. Как се отразява времето на тези всеобщи любимци зрителите ще разберат още тази събота в 17 часа от светската рубрика на „Животът по действителен случай“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара