Модерните мъжки обувки са важна част от гардероба на всеки мъж. Един от задължителните видове, които трябва да присъстват са ботите. Както знаете, тенденциите в обувките при жените, често са неочаквани, екстравагантни и необичайни. При мъжете обаче моделите се отличават все повече с впечатляващи качества като комфорт в носенето, дискретни цветове и опростени стилистични дизайнерски идеи, които лесно ще допълнят всеки мъжки образ. Няма значение дали отивате в офиса или на среща с приятели, елегантните обувки винаги говорят добре за вас. 

мъжки боти

Какви мъжки боти да изберем

Мъжките боти, независимо дали са с по-спортна визия, или строго-елегантни, винаги внасят повече стил в облеклото. Вариантите са есенни или зимни, като има изключително качествени предложения българско производство, които със сигурност няма да ви разочароват. Нека разгледаме част от тях:

  • От естествена кожа – кожените варианти определено се вписват страхотно във официални визии и стоят изключително стилно. Естествената кожа е много удобно решение, което не спарва и което ще приляга перфектно към голяма част от гардероба ви. Можете да заложите на изчистени едноцветни опции или да изберете подходяща за стила ви комбинация от цветове;
  • От велур – велуреният материал за производство на обувки е подходящ за по-спортните модели. Определено ще се впише добре и в спортно-елегантни комбинации. Важно е да залагате винаги на качествени видове, като тук е добре да се придържате към едноцветни варианти;
  • С подплата – определено за тези от вас, които прекарват по-голямата част от деня си навън, е препоръчително да вземат модели с подплата. Агнешката вълна е добър варианти, тъй като едновременно държи топло, а и е комфортна и мека. Повечето опции с подплата са от естествена кожа. На велур това не би стояло много добре;
  • От набук – набукът всъщност е естествена кожа, която е допълнително преработена. Смята се, че набукът е изключително висококачествен материал за производство на обувки и боти и именно затова все повече производители залагат на модели, изработени от него.

При избора на боти е добре да съобразите размера. Той трябва да е малко по-голям, тъй като е силно вероятно да ги носите с по-дебели чорапи в студеното време.

Какво друго е важно при избора на мъжки боти

Важно е да прецените добре цвета на избрания модел. Не е добра идея той да не съответства с повечето неща в гардероба ви, защото ще е трудно да постигнете добре изглеждаща визия. Също е от значение да определите дали предпочитате връзки или закопчаване с цип. Обикновено това зависи изцяло от вашия личен навик и комфорт, за това не омаловажавайте този фактор.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара