Заради коронавируса се отменят масово полети, концерти, постановки, кинопрожекции и всякакви културни прояви, извънкласни дейности на учениците, спортни събития.

Коронавирусът: как да се предпазите и как да действате при зараза

Wizz Air обяви, че незабавно спира полетите си до Милано, Тревизо и Бергамо, поради блокирането на северноиталианския регион в опит за овладяване на огнището на коронавирус.

Полетите от София и Варна до Милано Бергамо ще бъдат напълно спрени до 3 април.

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата.

Концертите на Софийската филхармония и нейните камерни състави се отлагат. Екипът на Филхармонията ще определи нови дати за събитията във възможно най-близък срок. Всички закупени билети ще могат да бъдат презаверени на касата на зала „България“ за новите дати или за други концерти от настоящия сезон 2019/2020.

За всички почитатели в дните на обявените концерти, които не могат да се състоят, Софийската филхармония ще излъчва на страницата си във Фейсбук записи на свои концерти от предишните сезони.

Всички спортни събития в България трябва да се провеждат при закрити врата. Това предложение бе гласувано от Министерски съвет и ще бъде със статут на заповед.

„Затваряйте всичко“,

заяви Бойко Борисов по време на заседанието на МС.  „Ако така върви светът, съм убеден, че ще отложат и Олимпиадата“, каза още Борисов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара