ЕКО България, в партньорство с Мото-Пфое, кани своите клиенти с  карти EKONOMY да се впуснат в едно автомобилно приключение със страхотни награди. В периода 01 март –  28 март 2021 г., всички клиенти на веригата бензиностанции с карти EKONOMY, които заредят гориво в бензиностанции ЕКО на стойност 70 или повече лева на една касова бележка, могат да участват за спечелването на тест драйв уикенд с най-новите и технологични модели на Ford – Kuga или Puma, заедно с предплатена карта за гориво на стойност 100 лв.

Клиентите на ЕКО могат да спечелят уикенд пътешествието, след като регистрират касовата бележка и своята EKONOMY карта в уебстраницата на кампанията – ekopromoweekend.com, където ще открият и пълните условия за участие в кампанията. Победителите сами ще изберат посоката, в която да се отправят и с кого да споделят положителните емоции от наградата предоставена от ЕКО, даваща комфорта и сигурността на автомобилите на Ford.

Сумата от 70 или повече лева, необходима за участие в кампанията, включва само зареждане на горива, без значение от техния вид, но не включва други покупки от бензиностанциите. Желаещите да участват за спечелването на награда, ще могат бързо да получат безплатно карта EKONOMY в най-близката и удобна за тях бензиностанция ЕКО на територията на страната, ако вече не разполагат с такава. Картите EKONOMY предоставят промоционални цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива на марката, както и преференциални условия за други продукти и промоции в обектите на ЕКО.

Всеки понеделник ЕКО ще обявява по двама победители за предходната седмица. Победителите ще могат да потеглят към избрана от тях дестинация на територията на България, като ще разполагат и с предплатена карта ЕКО със 100 лв. за гориво. При тегленето на наградите, първият изтеглен печеливш ще е за автомобил Ford Kuga, а вторият за Ford Puma. ЕКО ще определи 8 победители в рамките на 4 седмици, а възрастта, даваща право на участие, е навършени 20 години.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара