Посрещаме носещия повече светлина, уют и разкош месец март. Месецът, който подходящо и необходимо ни дарява повече слънце, хубави емоции и безрезервно ни предлага много повече, отколкото ние можем да му дадем.

Да, има такива моменти, дни и периоди. Това са онези късчета време, които безусловно просто присъстват, даряващи ни прегръдка любов и разбиране, без очакване, полза и търсене.

Такъв е март, не само защото е първият месец от началото на годината, свързван с пролетта, но и защото планетите ще ни носят повече подкрепа отколкото трудности.

Сайтът на астролог Венета Матева

Ретроградни планети няма да има през март

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда, ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви март Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Рибки, Рачета и Скорпиони.

Няма да подмине със своите подаръци и родените през втора и трета декада Козирози и Телци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение.

Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период родените под втора и трета декада

Деви, Стрелци и Близнаци.

За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви март Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове, Стрелци, Близнаци и Водолеи. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата.

Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Везни, Козирози и Раци. Те трябва да използват периода да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела, ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

Меркурий до 15-и март ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на родените във втора и трета декада Водолеи, Везни, Близнаци, Стрелци и Овни. Същите могат да очакват раздвижване в плановете, успешни срещи и получаване на необходима информация.

В този период предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените във втора и трета декада Лъвове, Скорпиони и Телци. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е само във ваша полза.

Между 15 и 31 март Меркурий ще раздава блага и възможности на родените във втора и трета декада Риби, Раци, Скорпиони, Козирози и Телци. Те могат да очакват напредък в делата, отваряне на дълго затворени врати, бизнес възможности и разбирателство в личен план. Радост, любов и разбиране ще изпълват дните на тези знаци.

Повече трудности и усилия в този период ще трябва да положат родените във втора и трета декада Деви, Стрелци и Близнаци. Тях съветвам да бъдат по-търпеливи в търсене на резултати и ако нещо си струва, да положат усилия за да го постигнат.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към

предложенията на Венера.

До 21-ви март планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на всички Риби, Раци, Скорпиони, Козирози и Телци. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки.

Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените Деви, Стрелци и Близнаци. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 21-ви март Венера ще раздава любов и лекота в плановете на родените в първа декада Овни, Стрелци, Лъвове, Близнаци и Водолеи. Те ще бъдат

настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство.

Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат родените в първа декада Везни, Козирози и Раци. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който от 4-ти март забавно се настанява в разнообразния дом на знак Близнаци.

Това положение, въпреки всичко казано до момента, ще донесе бързо развитие в делата на родените в първа и втора декада Водолеи, Везни, Близнаци, Лъвове и Овни. Обичам да казвам, че най-важното в живота е да има движение и развитие. В добра или негативна посока няма никакво значение, защото неуспехите или успехите определят следващите ни решения и ни учат на опит, който е незаменим. Е, на такава вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци.

Съобразете се с изброените до момента периоди и действайте. Сега е моментът да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат родените в първа и втора декада Стрелци, Деви и Риби. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

На 13-и март ни очаква Новолуние, на 23 градуса, в знак Риби. То ще вдъхнови най-много родените на 14, 15 и 16 януари, през март, май, юли и ноември. Това магично събитие ще ни даде възможност да си пожелаем повече разбиране, любов и топлина във всяко начинание. Бъдете готови да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си мечти свързани с разгръщане на талантите, засилване на интуицията, вярата в себе си и добрия замисъл на Вселената.

На 28-ми март на 8 градуса ще се случи полезното

пълнолуние в знак Везни.

Какво по-хубаво от времето за анализ, почивка и осмисляне на важните неща. Аз или другите? Къде е балансът между даване и получаване? Как и кога е необходимо да дадем и кога е по-добре да останем със себе си? Тези въпроси ще ни дадат шанс да бъдат подредени, обяснени и изяснени за нас самите.

Понякога е хубаво да анализираме товара в ръцете си и да изберем нещо друго, което с лекота да носим със себе си.
Така магичен и изпълнен с варианти и възможности, новият месец ще очаква нашите мисли и действия да го направим специален, значим и смислен.

Желая ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец. Бъдете здрави!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара