Бестселър авторката Джей Джей Смит се завръща с нова, ефикасна и лесна програма за детоксикация. След „Зелени смути рецепти“, „Плосък корем без упражнения“ и „Трайно отслабване без глад и изтощение“, диетологът и сертифициран експерт по отслабване представя „7-дневно прочистване с ябълков оцет“.

Революционната система, описана в книгата, освобождава тялото от токсините, повишава енергията и дава тласък на трайната загуба на тегло само за 7 дни. Един от най-големите плюсове на програмата е, че гладуването изобщо не е нужно. В книгата има рецепти за закуска, обяд и вечеря, които осигуряват вкусни и полезни ястия. Те неусетно поддържат тялото в режим на изгаряне на мазнини.

Ако се спазва режимът, прочистването ще:

  • подпомогне загубата на мазнини;
  • подобри храносмилането и цялостното чревно здраве;
  • способства за преобръщане хода на диабета и ще намали риска от диабет и инсулинова резистентност;
  • понижи възпаленията, кръвното налягане и холестерола;
  • подобри функциите на имунната система.

Използвайки многобройните лечебни свойства на ябълковия оцет, Джей Джей Смит предлага система, чрез която се връща контрола над здравето и се свалят до 7 килограма само за 7 дни.

Наред с всичко останало в книгата са включени и 5 допълнителни начина за ускоряване на отслабването по време на 7-дневното прочистване с ябълков оцет; отзиви от реални хора, преминали през прочистването и съвети как да продължим със здравословното хранене след изпълняването на режима.

За автора:

Джей Джей Смит е бестселър автор, специалист по здравословно хранене, сертифициран експерт в борбата с нежеланите килограми, страстен лайф коуч и вдъхновяващ оратор. „7-дневно прочистване с ябълков оцет“ е четвъртото заглавие на Джей Джей Смит, което излиза на български език след „Зелени смути рецепти“, „Плосък корем без упражнения“ и „Трайно отслабване без глад и изтощение“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара