Влиянието на планетата Меркурий се изразява на Земята, като способност на всеки човек да мисли, анализира, разсъждава, комуникира и свързва с останалите. Тя е компас за решения, посока на любовта, завладяващ разговор, аналитичен ум и гениално откритие.

Като най-близка планета до Слънцето, отличаваща се с бързото си движение и любовта към ретроградните разходки, е добре позната в ежедневието ни.

В утрото на 10-и март, любопитният младеж с блестящи очи и забързани крачки се втурва на пътешествие в съзвездие Овен, което поради ретроградно движение между 2-ри и 25-и април ще продължи чак до 16-и май.

В емоционален план, очаквайте желание за доказване, повишен ентусиазъм в работата, стремеж към издигане, напредък и развитие. Ще мислим бързо, ще търсим решения, ще очакваме бързи резултати и ще гоним победа в личен и професионален план.

Сайтът на астролог Венета Матева 

В личния си живот взимайте инициативата, без да налагате мнението си. Показвайте борбеност, без да целите победа на всяка цена. Бъдете отстъпчиви и приемайте и другата гледна точка. Ценете мнението на партньора си проявявайте разбиране. Сега е моментът да спечелите сърцето на избраника си с показване на категоричност, зрялост и отговорност.

В професионален план периодът е хубав за откриване на нови бизнес възможности, водене на преговори с елемент на дипломация, откриване на пропуски по стари проекти и показване на желание и сили за развитие. Между 12-и и 23-ти март е

подходящо време за стартиране на бизнес.

Сега е моментът да заявите желание за професионално израстване с явяване на интервю за работа, кандидатстване на по-висока позиция в настоящата ви работа и търсене на промяна.

Между 2-ри и 25-и април, планетата ще е ретроградна. Не оставяйте за този период важни задължения, не подписвайте документи, не влизайте в преговори, не купувайте автомобили и техника и избягвайте оперативни процедури и встъпване в брак.

Използвайте потенциала на Меркурий в Овен градивно, мъдро и даряващо на себе си и другите единствено щастие и комфорт.

Лекота и лично удовлетворение най-много ще имат представителите на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те трябва да запретнат ръкави и да се захванат с делата си. Действайте мотивирано, уверено и структурирайте задачите си по приоритет.

Не разпилявайте силите си в много дейности,

а отделете внимание на най-важните. Бъдете внимателни в общуването и ценете чуждото мнение.

Водолеите и Близнаците могат да очакват раздвижване в делата и плановете. И на двата знака, Меркурий ще донесе полезна информация, реализирани срещи и успешни разговори. Близнаците трябва да фокусират вниманието си в най-важното за тях. Информацията, която получават ще им даде посока къде да събират плодовете от труда си и в какво да вложат усилия. Водолеите са изправени пред нови и може би трудни решения. Тях съветвам да не се отказват и да продължат да следват пътя си уверено и търпеливо.

Везните, Раците и Козирозите съветвам да бъдат предпазливи в преговори. Времето е подходящо за оттегляне от важни ангажименти и позволяване на повече почивка. Отделете внимание на започнати дела и

се погрижете за себе си.

За Телците е хубав период да направят планове и да започват дълго отлагани дела. Възможно е да изпитвате повече скука, отколкото ви се иска, но вижте в нея спокойствие и време, което ви се дава за важните неща, които ще предстоят след месец.

Скорпионите ще се радват на късмет и реализирани планове, ако изберат да погледнат положително на случващото се. В момента се намирате в преход и е съвсем разбираемо да се чувствате

изгубени между очаквания и реализирани планове.

Дайте на времето да ви даде отговори и не позволявайте на въображението ви да ги съчинява. Правете каквото трябва. Не спирайте! Ако трябва намалете темпото, но се движете и само така ще стигнете до там, където искате.

Рибите, ще се радват на спокойствие и хармония в личен план. Те могат да събират резултатите на труда си от последния месец.

На Девите, Меркурий ще донесе мотивация и сили за справяне с казуси и задачи. Не губете време във самосъжаление и дребнавост, а се радвайте на новите възможности, които ви се предлагат.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара