Един от феномените в турския телевизионен ефир за последните няколко години „Опасно изкушение“ (Yasak Elma) ще направи своята премиера в ефира на bTV на 15 юли от 20 часа. Изпълненият с романтика, съспенс и неочаквани обрати сериал проследява историята на сестрите Йълдъз (в ролята Еда Едже) и Зейнеп (Севда Ергинджи). Докато трудолюбивата и скромна Зейнеп търпеливо гради кариерата си, Йълдъз копнее за бързи пари и слава. За да се докопа до истанбулския хайлайф, тя си търси богат мъж, чието сърце да завладее. И го намира в лицето на Халит Аргун (Талат Булут).

Без да осъзнава, Йълдъз се оказва оплетена в сложните отношения, които Халит води с отчуждената си съпруга, Ендер (Шеввал Сам). Ендер търси начин да се разведе с Халит без да губи позицията си в турското висше общество – за целта, тя решава да го компроментира, като го уличи в афера с по-млада жена. Така Ендер се надява да му вземе повече пари при развода. Тук на помощ ѝ идва нищо неподозиращата Йълдъз, която се оказва идеална за ролята на любовница.

Междувременно, Зейнеп започва работа в партньорската фирма на Халит и също бива въвлечена в поредица от сложни интриги. Ще успеят ли двете сестри да оцелеят в света на богатите? И чии интереси ще надделеят накрая? Отговорът всяка делнична вечер от 20.00 часа по bTV.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара