Чували сте, че ЗИМАТА ИДВА, а от експертите по климата, че ЛЯТОТО ИДВА, но ето, аз трябва да ви кажа, че ЛЮБОВТА ИДВА. Е, за няколко дни поне е така.

Венера и Марс не се срещнаха нито веднъж през 2020 г. Те предвидиха всичко, което се случи. Те запазиха социалното си дистанциране дори преди някой да е разбрал какво означава 2 метра дистанция. И когато са имали някакви взаимодействия, те са били ограничени до квадрати (конфликт) и опозиции. Ето –  каквото горе, такова и долу.

Но оттогава по Млечния път изтече много мляко и Венера и Марс планират срещата си от 9 до 14 юли. И от всички знаци, те решиха да имат съвпад (астрология за правене на любов) в Лъв, знака на любовта, романтиката, щастието, забавлението, спорта, децата, духовността и творчеството. Не е лошо място за среща след толкова дълга дистанционна връзка.

Уви, антагонистите на тази история на връзките са ядосаните бащи и на двамата млади (спомнете си Ромео и Жулиета), които ги преследват, за да разделят незаконно влюбените. Това се проявява като противопоставянето на Сатурн срещу събирането на Венера и Марс. Сега той е във Водолей (общност). Така че може да почувствате известно забавяне, тоулности, поепятствия. съпоотива в поеслелването на любовта, която Венеоа и опозиции. Ето –  каквото горе, такова и долу.

Но не се страхувайте. Мама Миа е тук. Новолунието в Рак – знакът на майчинството, дома, семейството, състраданието,  ще се случи точно когато влюбените се обединят. Те може да правят любов в ложето на Лъва. но техният съюз се осъществява в дома на мама, знак Рак – в нашата история това са майките на влюбените, коите искат да им помогнат да бъдат заедно, вероятно очаквайки сладки малки внуци ще се появят в ръцете им, АКО успеят да отклонят заговора на бащите да разделят влюбените.

За всеки градус в зодиакалното колело е присвоено мъничко изображение, молекула на повествование, наречено Сабиански символ. Точно когато Венера и Марс се съберат, Сабианският символ на новолунието е: „Свещеник, изпълняващ брачна церемония“. Знам, че е малко право в лицето, не мислите ли? Но вижте думата изпълнява, свещеникът трябва да е забавен Лъв, превръщайки брака в забавно събитие. Може би той е някакъв сватовник, Аслан, Лъвът от Цион, Симба или каквато и да е планета или дом да имате Лъвът да забавлява вашата натална карта.

Следващите няколко дни, когато Луната хвърля светлина, е чудесно време да изхвърляте неща от живота си, старите чувства („Аз чувствам“ на Рака), родовата карма или нещо. което би могло да попречи на вашето преживяване на Венера и обещаната от Марс любов.

Източник CosmicNavigator, превод Делян Загарьов

Facebook Twitter Google+

0 Коментара