Ваканционен комплекс Уейв Резорт е разположен на плажната ивица, на 5,5 км северно от Поморие и в непосредствена близост до Поморийското езеро, прочуто от древността с лековитата си кал. Районът е сред най-екологично устойчивите по Черноморието, с характерни за него чистота на въздуха, спокойствие и непокътната природа. Плажът е изключително подходящ за лечебни слънчеви бани, с фин графитен пясък, богат на желязо и соли, прекрасно допълващ условията за отдих, релакс и възстановяване, които комплексът предлага. Уейв Резорт e българския хотел, който всички чакахме.

Несъмнена гордост на ризорта е разположения на 2500 кв.м. W SPA център. Както всичко останало в Уейв Резорт, така и тук, усещането е по- различно. Още с влизането в зоната става ясно, че преживяването ще е на друго ниво.

Усещаш лукса

W SPA e един от най-красивите СПА центрове в България, в които луксът е толкова премерен, че не се натрапва, но усещаш, че го има.

Елегантният дизайн на стаите предлага функционалност и удобство, посредством душ помещение във всяка стая, а в някои и индивидуална парна баня и инфрачервена лампа.

Всяка от стаите за процедури е със собствено излъчване и подредба по световен и вътрешен стандарт. Центърът разполага с релакс зона за пълно физическо и душевно разтоварване.

Здраве и уелнес сред природата и Поморийското езеро

W SPA е посветен на съвременния свят на СПА и комбинира лечебни и уелнес програми, с грижа за здравето, профилактика срещу заболявания, акцент върху детокса и цялостното пречистване на тялото.

Ваканционен комплекс Уейв Резорт събира енергийността на фините магнитни частици на черния плажен пясък и лечебните свойства на солените води на езерото, сутрешния морски бриз и лечебните йодни частици.

Уелнес програмите съчетават сутрешно динамично ходене сред неповторимата природа на Поморийското лиманно езеро по екопътека сред резервата, черпейки от лечебните свойства на йонните изпарения от изгрева и Поморийските солници. Те са силно концентрирани и съдържат ценни микроелементи и вещества, създавайки чудесни условия за локален микроклимат с лечебен ефект.

Личното отношение към превенцията и лечението на госта е с най- голям приоритет.

Специалистите – терапевти изготвят индивидуална терапия за всеки гост, която включва внимателна диагностика, назначаване и фино изпълнение на процедури, консултация с обучен персонал за един по- различен подход към здравето.

Уелнес програми

Уелнес програмите на W SPA са програми за възстановяване и възвръщане на душевния баланс, които комбинират гимнастики, разходки, водни активности, хидротерапии, терапии за лице и тяло, и специално създаден хранителен режим.

W SPA e един от малкото СПА центрове в България, където се съчетават уелнес програми с детокс, релакс и антиейдж насоченост.

Всяка от трите уелнес програми е с възможност за избор на 3, 5 или 7 дневен пакет и е съчетание от двигателна активност, Спа терапии и възстановителни процедури, кални терапии, хидротерапия, електротерапия, физиотерапия, халотерапия, специален хранителен режим с разнобразие от функционални храни и напитки и насоки за подобряване на здравето и цялостното благосъстояние.

Клиентите могат да се възползват от модерно оборудван фитнес, плувен полуолимпийски басейн, басейн с полуолимпийски размери, билкова и финландска сауна, парна баня, леден душ и шоково ведро, традиционен турски хамам, зони за отмора и гимнастика.

В програмите са предвидени още солен басейн и кнайп пътеки, солна стая, душ Шарко, душ Виши, самостоятелна Расул зала с парна баня, терапия с инфрачервени лъчи върху затоплено легло, тангенторна вана с хидромасаж, пресотарапия с лимфодренаж, ароматна вана и други.

Програмите са Ултра Ол Инклузив с включени изхранвания по режим, като се редуват храни и напитки с балансиран часови прием.

Пълноценен релакс

Съвременният начин на живот е изключително агресивен към тялото и психиката. Той налага бързи и ефективни методи за релаксация. Днес почиваме „за кратко”, често времето не стига да се отпуснем и да противодействаме на натрупания стрес. W SPA е едно по-различно място, което дава възможност за пълноценен релакс, място, в което душата и тялото на госта са напътствани от терапевт. Независимо, дали в група по йога или в Спа терапия, целта на специалиста е да превърне токсичната енергията в полезна.

Кids-friendly SPA

W SPA възпитава Спа култура и в следващото поколение, вярвайки, че културата и навиците се изграждат още от ранна възраст. Децата са бъдещите редовни госта на W SPA. Докато родителите са на масаж, центърът предлага детски СПА услуги, за да може детето да преживее Спа атмосферата, да усети музиката, отношението на специалистите, да се почувства важен и специален гост.

Почивката в Уейв Резорт

Ваканционен комплекс Уейв Резорт предлага отлична комплексна грижа за здравето. От храни и здравословни напитки, през солни и хидро терапии до разходки край морето и личен физиотерапевт, съчетание от лукс и грижа, сърдечно и внимателно отношение и високо ниво на професионализъм, е всичко от което имат нужда телата и умовете ни.

Да се отпуснем, релаксираме и отдадем на грижата на природата в W SPA – едно по- различно преживяване, на едно по- различно място!

www.waveresort.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара