Устата и Софи Маринова представиха новия си хитов дует „Слънцето ще изгори“.

Преди 15 години  Устата и Софи Маринова се превърнаха в един от любимите дуети в съвременната българска музика. Техните творби покориха не само сърцата на феновете, а и музикалните класации в страната и чужбина. След  дългогодишна пауза те се завръщат на сцената със съвместния си проект „Слънцето ще изгори“, препратка към най-големия им хит „Бурята в сърцето ми“. Сингълът може да бъде чут във всички дигитални платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик тук, а видеото гледайте тук.

Видеото към песента е заснето от режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов, а към техния професионализъм  се присъединяват музиканти, актьори и танцьори. Аранжиментът на песента е дело на Светлин Къслев – най-добрият бийтмейкър на България и  музикален продуцент на редица популярни изпълнители. Участие в песента взима и неповторимият китарист Ангел Димитров  – дългогодишен музикант на Българско национално радио.

Сюжетът на видеоклипа е посветен на любовта и приятелството в различни фази от човешкия живот. Снимките са осъществени с помощта на ‘‘Рема Кафе‘‘ в комплекс‘‘Света Анастасия‘‘ край Бургас през юни 2021 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара