Предстои най-топлото и уютно Новолуние през годината. То ще се случи на 10-и юли, в 4:18 часа, на 18 градуса в знак Рак.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка.

Сайтът на астролог Венета Матева

Наричам това новолуние най-топлото, защото то чрез енергията на знак Рак се свързва с дома, семейството, корените, родителите, сигурността, уюта и емоциите. Там, където можем да си позволим да бъдем себе си. Там, където са хората, които ни обичат и подкрепят безусловно. Там, от където започва нашия път, възпитание и изграждане.

Приятелска подкрепа събитието ще среща от планетата Нептун. Тя, носеща магията на необяснимите чувства и усещания, ще ни даде шанс да загърбим за часове забързаното ежедневие и да се слеем с важните ни неща в духовен и личен план. Тази комбинация ще ни даде възможност да се гмурнем дълбоко в сърцето и душата си и да изровим от там спомени и желания, свързани с нашата духовна и емоционална цялост. Оставете се на това пътуване и му позволете да разтопи изградените ви принципи и позиции по темите на знак Рак. Пожелайте си обич, разбиране и дайте шанс, на онези които се борят за вас. Те го заслужават!

Свободолюбивото момче Уран подава ръка на новолунието като му изпраща свежи идеи, вдъхновение и импулс за действие. Кажете „Да“, на отложените във времето мечти и желания. Зелената вълна е факт и нека тя ви отведе там, където имате нужда да бъдете.

Въпреки добрия тон и разбирателство на компанията, планетата Плутон със скръстени ръце и страховит поглед наблюдава общуването и очаква действие и развитие. Той няма да остави срещите да приключат със сладки приказки и безмълвно сбогуване. Ще изиска от нас да посеем желания и да се грижим да тяхното отглеждане и порастване. Нека извършим нужното и онова, което усещаме за правилно. Нека направим първата крачка и покажем за Вселената, от какво имаме нужда и желание да се сбъдне. Всичко започва от нас.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето малко идеи…

  • Желая да подобря отношенията с родителите си.
  • Желая да намеря и да купя, правилното си жилище.
  • Желая да разреша проблеми, свързани с имота си.
  • Искам да намеря решение на проблеми свързани с членовете на семейството си.
  • Искам да получа сигурност и подкрепа в семейството си.
  • Искам да бъда емоционално разбран/а и подкрепен/а.
  • Желая да намеря уют и спокойствие в заниманията си.

Денят е подходящ да си пожелаете оздравяване на органите управлявани от знак Рак. Това са гърдите, стомаха, щитовидната жлеза и гръдния кош.

  • Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Рак).

Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените между 7 и 13 март, май, юли, септември и ноември. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко, което имат нужда.

Родените между 7 и 13 януари трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората, които обичат.

Родените между 7 и 13 април и октомври също трябва да проявят повече разбиране и подкрепа на собственото си семейство, родителите, дома и емоционалната сигурност.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на Новолунието, като повишена интуиция, чувствителност и ранимост. Сега е моментът да бъдете открити, да споделяте и давате любов. Опитайте се да не управлявате емоциите си и действията свързани с тях. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара