С наближаващия финал на Европейското първенство, футболните вълнения стават все по-големи. В случай обаче, че искате да разпуснете по друг начин, EON Видеотека ви предоставя идеалното решение. В богатата и разнообразна селекция от заглавия ще откриете различни филми и сериали, които сме сигурни, че ще задоволят всеки вкус и предпочитание – независимо дали предпочитате драма, мистерия или исторически сюжети.

Така, докато половинка ви се отдава изцяло на футболните емоции, вие можете да се потопите в света на киното с многообразието от заглавия в EON Видеотека.

А ето и няколко интригуващи предложения за перфектната кино вечер:

„Големите малки лъжи“ – Драматичният сериал с елементи на черна комедия, който е част от каталога HBO On Demand разказва за три майки на деца от началното училище, чиито животи се преобръщат след едно убийство в града, в който живеят.

„Изчезване“ – Едно интересно предложение от каталога на Pickbox NOW, в което се разказва истинската история на Мелиса Кадик – финансов експерт. Тайно обаче тя управлява огромна схема на Понци и краде не само от клиенти, но и от приятелите и семейството си. Докато се старае да продължи измамата, тя трябва да остане една крачка пред властите, както и пред местните престъпници.

„Домина“ – Златното момиче на Рим, Ливия Друзила, губи всичко в гражданска война, защото баща ѝ и съпругът ѝ се оказват на губещата страна. Прогонена в изгнание, тя трябва да вземе сърцераздирателно решение. Този и много други исторически сериали може да откриете в каталога на Epic Drama.

Тези и още заглавия, ще намерите в EON Видеотека, най-голямата видеотека в страната.[1]

[1] Най-голяма видеотека в България: Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара