Мюзикълът La La Land обра наградите „Златен глобус“ на церемонията в Бевърли Хилс, Калифорния. Филмът на Деймиън Шазел с Ема Стоун и Райън Гослинг в главните роли получи седем отличия от седем възможни. La La Land, измислен и сниман в най-добрите музикални традиции на Холивуд, разказва за любовта между джаз пианист и млада актриса.

618x506

„Лунна светлина“ на Бари Дженкинс получи Златен глобус за най-добра филмова драма.

Почетната награда отиде у Мерил Стрийп, която е номинирана рекордните 30 пъти за отличията на Асоциацията на чуждестранната преса. В пламенна реч голямата актриса засегна победата на Тръмп на президентските избори:

Entertainment: 74th Golden Globe Awards

„Тази година имаше една роля, която ме остави без думи. Актьорът, който я изигра, накара много хора да му вярват и ето, че сега той ще заеме най-важния пост в страната. Това разби сърцето ми, защото не е кино, а е истинският живот! Той спечели благодарение на обидите, мръсните номера и подмолните си действия и сега позволява на други хора да действат по същия начин. Да не забравяме и насилието. Когато някой използва позицията си, за да тормози другите, ние всички сме потърпевши.“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара