Разчистете шкафчето с бельо! Според проучване сред 500 българки, почти 70% от тях признават, че имат поне един сутиен, който не са носили през последната година. А 2 от 3 българки на са проверявали дали размера им не се е променил повече от година.

banova

През октомври Bra Clinic, марка салони за бельо, които предлагат размери в чашки от А до К и се специализират в услугата бра фитинг, чрез благотворителната кампания Докосвам=Побеждавам отново дава на българските жени идеалното оправдание да се отърват от своя стар, зле пасващ сутиен, като го дадат за реЦИЦлиране и по този начин да подкрепят борбата с рака на гърдата.

Известни личности вече дариха своите сутиени 

 

nora

Кампанията Докосвам=Побеждавам, подкрепяна от много популярни дами: Алекс Раева, Ива Дойчинова, Деси Банова, Нора Караиванова, Ани Михайлова, Марта Вачкова, Катя от Ритон, Маги Джанаварова, бе открита на 1 октомври в Bra Clinic, като много от тях извхърлиха старите си сутиени.

mag

Част от тях учатсват във видео в подкрепа на кампанията, в което апелират към българките да се грижат за здравето на гърдите си, правейки редовни самопрегледи и носейки правилния размер сутиен.

 

Какво е реЦИЦлиране?

През октомври в салоните на Bra Clinic в София може да донесете и изхвърлите своя стар неудобен сутиен (зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите). В замяна получавате ваучер за 10 л. отстъпка за закупуването на нов сутиен от Bra Clinic в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация. Всички събрани сутиени ще бъдат предадени за рециклиране, а средствата от изкупуването им – предоставени на инициативата „За живота“ за закупуване на иновативна апаратура за лъчелечение в полза на СБАЛ по Онкология ЕАД.

magi

Подкрепям кампанията „Докосвам=Побеждавам“, организирана от Bra Clinic. Всяка жена освен редовен преглед при специалист може сама периодично да се грижи за профилактиката като си прави самопреглед и носи сутиен в подходящ размер. Погрешният размер сутиен може да навреди на здравето на гърдите.“, казва д-р Илия Полихронов,  онколог-хирург в Клиника по „Мамология и реконструктивна хирургия” в Национална онкологична болница.

Самопреглед 

В рамките на кампанията специално обучените от експерт-онколог бра фитинг консултантки информират дамите как да си правят самопреглед и ще раздават ръководства за закачане под душа с полезна информация за симптомите, за които трябва да следим по време на самопреглед.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара