Новият сезон на „Предай нататък” стартира тази неделя, 4 октомври, от 15:00 часа с разнообразни нови герои и техните  разкази, представени от Наталия Симеонова. Предаването ще започне с две емблематични истории, носещи имената „Ние сме с теб” и „Учител по история за сила”. Те са посветени на двама герои, които предизвикват искрено възхищение в околните.

Epizod 1 (2)

 „Ние сме с теб“

разказва за 15 годишния ученик от Смолянската стопанска гимназия, Емилиян, за когото до предаването са изпратили писма много хора, а поводът е невероятната активност на негови приятели и бивши съученици от родното му село в Родопите – Стърница. В края на 2014 година за Емилиян идва страшната диагноза – рак на костите. Лекарите му препоръчват спешна операция, но за нея са необходими огромни средства. Благодарение на невероятната самоотвержена подкрепа и всеотдайността на приятелите му, кампанията за събиране на средства за Емилиян има страхотен успех и средствата за операция са събрани. В студиото на „Предай нататък“ Емо получи и подкрепата на свои благодетели, които му осигуряват пътуването до Лондон, където тази операция да бъде извършена.

Epizod 1 (5)

Във втората история, която носи името

„Учител по история за силата”,

екипът на „Предай нататък” ще запознае зрителите с една невероятно силна жена – майка на две деца, които отглежда сама – прекрасната Христина от Кърджали. Христина е учител по история и от няколко години се бори с коварната болест рак. Това не я спира да продължава да ходи на работа и да се опитва да живее пълноценно. Христина провежда лечение в съседната Турци, за което всеки месец са й необходими между 3400 и 5000 лева – сума, която е непосилно тя да отделя.

Epizod 1 (1)

Във втората част на историята Христина и двете й дъщери ще получат една дълго жадувана и мечтана почивка. И това ще бъда само началото на една поредица от хубави събития и новини, които могат да се сбъднат само чрез „Предай нататък”.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара