От 5 до 19 април на „Моста на влюбените“ до Националния дворец на културата  можете да се насладите на една различна и внуштелна по въздействиетот си  фотографска изложба „Жените на София“ – дело на  фотографа Вихрен Георгиев, който е известен на широката публика със своя дигитален проект People of Sofia.

Изложбата показва едно различно и красиво лице на София, затова се радваме, че получихме подкрепа от  Столична община. Зад каузата застанаха много наши приятели и партньори –  с гордост искаме да благодарим на  Български фонд за жените, РЕ БРАНД принт, издателство ФО, фондация „Книги и деца“, FOX book café, които повярваха в идеята, че красотата е толерантност.

В изложбата са включени 60 фотоса на жени, част от двуезичната книга „Жените на София/Women of Sofia“. Някои от снимките са специално направени за проекта, а друга част са снимани по улиците на града в последните 5 години. Фотографският проект представя жените на София в тяхната уникалност и различност, с тяхната смелост да устояват себе си.

Очаквайте в рамките на изложбата случването на серия от събития, посветени на каузата на жените.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара