Един от най-популярните българи в Инстаграм – Ясен Савов (@iasens), който може да се похвали с над 111 000 последователи, снощи откри експозиция със снимки от социалната мрежа.

2 (1)Най-успешните кадри, удостоени с международни награди в Инстаграм, за пръв път излязоха от виртуалното пространство, за да бъдат подредени в Towers Gallery в Софарма Бизнес Център.

Изложбата „Инст@моменти“ представя над 60 фотографии на Ясен Савов, както и един моден експонат – блуза на Divisione Protagonista с принт на негова снимка. Миналата година дизайнерите на модната къща харесали кадър с гълъби за колекцията, която дефилира на световните подиуми в Милано, а след това и на изложението в Париж.

9

Ясен Савов е син на покойния български художник Сава Савов. Завършил е Национална художествена академия, 15 години е работил като графичен дизайнер. С фотография се занимава от 2 години, в които успява да събере голям брой последователи в Инстаграм и да реализира над 2000 кадъра в социалната мрежа. Снимките му са като картини, ярки и живописни.

6

Може да видите изложбата „Инст@моменти“ до 15 декември. Адресът на галерията е жк „Изток“, ул. „Лъчезар Станчев“ 5А.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара