Кампанията Sea Food Fantastic, финансирана от Европейския съюз, участва със значителен успех в търговското изложение Interfood Bulgaria 2023 (Зала 4, Щанд No B6) от 8 до 11 ноември 2023 г. в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в София.

Българските посетители на изложението имаха възможност да научат повече за предлаганите морски лаврак, ципура и миди от Кавала.

Професионалисти от сектора на ХОРЕКА, вносители, дистрибутори, журналисти и други участници в изложението имаха уникалната възможност да видят готварско шоу, което се проведе на 8 и 9 ноември, и да опитат и научат повече за изключителните гръцки морски дарове. А също така и да открият областта Кавала, място със специална природна красота и богато селскостопанско производство и много близо до България.

Кампанията „Sea Food Fantastic“ с финансиране от ЕС има за цел да популяризира морските лаврак, ципура и миди от Кавала, Гърция, и да повиши осведомеността за техните уникални вкусове и изключителни свойства за потребителите в Италия, Испания, Белгия, Германия и България.

За повече информация, моля посетете уебсайта на финансираната от ЕС кампания:

https://seafoodfantastic.eu/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара