Стартираха продажбите на Galaxy Fold на българския пазар. Устройството, което отваря нова страница в историята на мобилните технологии, вдъхновява със своя дизайн и възможности.

Когато е затворено, има бърз достъп до основните функционалности на външния 4,6-инчов дисплей. В разтворен модус може да откривате нови начини как да се справяте с няколко задачи едновременно, да гледате видео-клипове или да се забавляваш с игри – и всичко това на завладяващия 7,3-инчов Infinity Flex Display.  Благодарение на революционно тънкия си форм фактор и тегло от едва 276 г той е удобен и лек за носене.

За потребителско изживяване от ново поколение

Galaxy Fold комбинира едни от най-важните характеристики на смартфона и на таблета, за да предложи потребителско изживяване от ново поколение – от форм-фактора и материалите, през уникалната възможност за сгъване, спецификациите от най-висок клас и функционалностите на камерите: външната 10-мегапикселова селфи-камера, предната двойна и задната тройна камера.

За повече ефикасност

Създаването, споделянето и редактирането на мобилно съдържание преминава в ново измерение. Когато Galaxy Fold е затворен, можете бързо да заснемете видео. След това просто разтваряте устройството и с приложението Continuity гледате клипа на широкия екран. Картината безпроблемно преминава от единия към другия дисплей. Благодарение на функцията Multi-Active Window можете паралелно да работите с различни апликации и ефективно да се справяте с няколко задачи едновременно: да обработвате филмов материал, да разглеждате галерии от снимки, да четете имейли и т.н.

 

В готовност за 5G

Galaxy Fold е напълно оборудван за 5G технологиите.  Устройството може да използва пълния потенциал на свързаността от ново поколение за излъчване и сваляне на видео с висока разделителна способност и на друг материал, както и на игри, наситени с обемно графично съдържание – и то с изключително висока скорост. Добавяйки възможностите на 7,3-инчовия Infinity Flex Display, иновацията от Samsung променя начина, по който потребяваме съдържание и работим.

Galaxy Fold е наличен в цвят “космическо черно” и може да бъде закупен онлайн и в магазините на основните партньори на Samsung на цена от 3 999 лв.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара