Параскева Джукелова е гласът зад премиерния аудиосериал „Гълъбова кръв“ на Storytel, написан от журналистката Капка Тодорова. Проектът е третият български сериал за слушане, създаден специално за Storytel България. Вълнуващото любовно криминале събира в общ проект талантливия тандем, който в рамките на 10 епизода ще пренесе слушателите в бурен романс в Берлин с дълбоко пазени тайни.

Автор на „Гълъбова кръв“ е журналистката Капка Тодорова, която става известна с фейлетоните си под прозвището Лола Монтескьо, дългогодишната си работа като журналист и двете си издадени книги („Лола – секс, мусака и революции“; „Мейк Бългерия грейт агейн“). В първия си аудиосериал Капка разказва историята на известна актриса – Софи Коломб, чиято кариера е минала своя пик. В период на пълен застой, съдбата среща Софи с младия и красив българин Виктор.

Актрисата решава да го използва като инструмент, с който отново да привлече вниманието на медиите, продуцентите и режисьорите, а той от своя страна има нужда от пари и е готов да изиграе ролята на нов ухажор. Но не всичко минава по план и съвсем скоро тайни от миналото ще застрашат живота на всички.

„Аудиосериалите са страхотен хит по целия свят и сме щастливи, че има толкова талантливи писатели, журналисти и актьори в България, с които да вдъхваме живот на вълнуващи истории. И през 2020-а ще продължим да инвестираме в оригиналното българско съдържание, достъпно навсякъде и по всяко време“, казва Лиза Василева, мениджър на Storytel България.

„Гълъбова кръв“ е част от успешната серия оригинални български аудиосериали в постоянно разрастващата се стрийминг платформа Storytel с над 800 български заглавия и над 50 000 книги на английски език. Специално за аидосериала са изработени 10 креативни корици от дизайнерското студио Kontur Creative.

Поредицата с аудиосериали стартира с „P.S. Някой трябва да плати“ от Богдан Русев, озвучен от Павел Владимиров, и продължи с „До дъно“ на Анна Пеева, озвучен от Калин Врачански. А какво се крие зад заглавието „Гълъбова кръв“ – слушайте историите, прочетени от актрисата Параскева Джукелова, в Storytel България.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара