Деликатна женственост, провокативен шик и изтънчен сексапил струят от новите авторски предложения на Ирена Велковска – главен дизайнер на модна къща Estrella Couture.

Бутиковите рокли в официалната колекция  Royal Orchid и в булчинската – White Blossom са изящни, със спокойни силуети, изобилни драперии, сложни комбинации от материи, нежна гама от нюанси и актуални препратки към световните модни тенденции.

„По отношение на официалните рокли всичко е позволено, силуетите са много разнообразни, материите – богато орнаментирани, а цветовете на практика са неограничени.“, споделя дизайнерката Ирена Велковска. Що се отнася до булчинската мода, според нея: „Докато миналата година сватбеният тренд беше почти изцяло вдъхновен от драматизма и строгата консервативна линия на кралската сватба, тази година булките имат свободата да се гмурнат в богато модно разнообразие.“. Романтика и шик, бохо елементи и викториански нотки, дантелени мечти в нов прочит, пера и тюл, блясък и неконвенционални цветове като жълто, мента, дори червено, и черно са част от тенденциите в булчинската мода.

С новата официална колекция  Royal Orchid дизайнерката Ирена Велковска предлага палитра от ефектно съчетание на ръчно бродирана френска дантела и феерична коприна, пера и кристали, перли и нежен копринен сатен.

По отношение на силуетите впечатление прави различният, нов прочит на класическата А-линия, както и деликатната женственост в оголените рамене. Падналите ръкави, на които дизайнерката залага, са безспорен тренд в официалната и булчинска мода през настоящия сезон. В колекцията откриваме още и доза провокативен шик в дизайнерските предложения с гол гръб и V-образно деколте.

Класиката на традиционните сватбени облекла е декорирана с екзотичен букет от пикантни и нестандартни модни елементи, дръзки дизайнерски решения и взрив от страст и сексапил. Колекцията предлага премиум селекция от булчински рокли, симбиоза от колоритни и разнообразни стилове, тенденции и послания.

Роклите са изработени от висококачествен дизайнерски текстил, фина френска дантела, фееричен копринен тюл, ръчно бродирана италианска дантела, микадо, копринен сатен, перли и камъни „Сваровски“. Изтънченият сексапил в прозрачните материи и корсети е подходящ за смелите дами с ярка индивидуалност.

Закачливите пера и 3D флорални мотиви, които създават разкош, са идеални за романтичната булка-мечтателка.

Любителките на класическата елегантност, на винтидж и бохо стила могат да открият себе си в аристократичните рокли с изящни силуети, дълги дантелени ръкави и красиви шлейфове.

Ирена Велковска е дипломиран юрист, създател и главен дизайнер на модна къща Estrella Couture, която отваря врати през месец март 2019-та година. Ирена Велковкска има 25 години опит в работата със световни брандове и според нея създаването на една рокля е „сложен почти архитектурен проект, при който красотата и съвършенството са въпрос на пропорции, прецизност, подбор на материи и стил“. За нейния дизайнерски почерк e характерно създаването на носими рокли с елегантен и изчистен силует, комфортни и леки материи и кройки. Бутиковите авторски облекла на Ирена Велковска се изработват от ексклузивни италиански и френски материи и аксесоари, които могат да бъдат намерени само в Estrella Couture.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара