Коледните празници наближават, а избирането на перфектните подаръци за близките ни става все по-трудно година след година. Безспорно, едни от най-популярните продукти, които намират мястото си под елхата, като тук изключваме коледните пижами и топлите чорапи, са различните видове техника. Ако обаче не сте човек, който се интересува от подобни неща, изборът на подходящ подарък може да се окаже трудна мисия. Ето защо, за да ви улесним и да ви предложим най-доброто от най-доброто, събрахме няколко технологични аудио джаджи на Sony, с които безспорно ще успеете да блеснете по време на Коледа 2021!

За ценители на качествения звук

WF-1000XM4 са изцяло безжичните слушалки, които преобръщат критериите в своя клас. Те ви предлагат водещо в индустрията шумопотискане, за да се пренесете във вашия свят, да се насладите на своята музика и да не мислите за нищо друго. С технологиите Speak-to-chat, Adaptive Sound control и Wearing detection, използването на безжични слушалки никога не е било по-лесно, а с функцията Quick charge може да си осигурите до 60 минути слушане на музика само с 5 минути зареждане! И след като споменахме зареждане – слушалките WF-1000XM4 имат до 24 часа живот на батерията – 8 часа заряд в слушалките и допълнителни 16 часа в елегантния калъф!

Повече информация за продукта може да видите тук.

За младите ентусиасти

Друг, безкрайно интересен за по-младото поколение продукт, са невероятните WF-C500 безжични слушалки. Те предлагат до 20 часа живот на батерията, фина настройка на звука с приложението Sony | Headphones Connect, изключително лесно свързване с компютър и IPX4 рейтинг за водоустойчивост. Възможността за използване само на едната тапа е огромно предимство, а свежите цветове несъмнено са една от отличаващите характеристики на този модел. Зелено с цвят на мента или оранжево като корал, класическо черно или бяло – вие избирате!

Повече информация за продукта може да видите тук.

За пълна изолация от света

Ако искате да се откъснете от външния свят напълно, WH-1000XM4 определено е вашият модел! Освен водещо в индустрията шумопотискане, тези слушалки предлагат всичко, от което имате нужда – до 30 часа живот на батерията, Multi Point свързаност за връзка с няколко устройства и безброй удобни функции като Speak-to-chat и Wearing detection. С технологията Adaptive sound control слушалките анализират местоположението ви,  като засичат движението и информацията от GPS данните и оптимизират шумопотискането според ситуацията, в която се намирате. Не на последно място – WH-1000XM4 са съвместими както с Google Assistant, така и със Siri.

Повече информация за продукта може да видите тук.

За практичните

Слушалките WH-XB910N определено са един от най-добрите избори, които може да направите! Няма нужда да споменаваме нищо повече освен кристалния звук с EXTRA BASS™ и дигитално шумопотискане, до 30 часа живот на батерията, свързване с 2 Bluetooth устройства едновременно и Touch panel за управление на музиката и приемане на разговори. А за да стане хубавото още по-хубаво, зареждане за само 10 минути ви осигурява 4 часа и половина слушане на музика!

Повече информация за продукта може да видите тук.

За любителите на изискания дизайн и звук

Sony е марка, която се стреми да предоставя изключителен звук, като не прави компромис с дизайна на своите продукти. SRS-RA3000 не е изключение. Говорителят има семпъл и елегантен дизайн и се предлага в два цвята с изящни елементи – подходящ дори за най-изискания дом. Удобството е гарантирано с Touch бутони за лесно и плавно навигиране, възможност за безжично свързване с телевизор и Wi-Fi свързаност. Технологията 360 Reality audio изпълва помещението с най-добрия обкръжаващ звук и ви потапя в незабравимо музикално изживяване.

Повече информация за продукта може да видите тук.

За всички у дома

Празниците са времето от годината, в което цялото семейство си е у дома. А ние се питаме – какъв по-добър подарък от това да осигуриш забавлението на всички? Безжичният говорител SRS-XG500 ще влезе точно в тази роля и е подходяща за всеки дом. Той предлага богат, дълбок, мощен бас и чист звук, а технологията Live Sound създава усещане за слушане на музика на живо. Още повече – възможността за караоке и входът за микрофон или китара ще ви осигури гарантирано забавление поне до 30 часа, а ако случайно песните и танците продължат по-дълго – само с 10 минути зареждане ще си гарантирате още 3 часа музика. Между другото – споменахме ли, че SRS-XG500 е влагоустойчив и прахоустойчив?

Повече информация за продукта може да видите тук.

За работещите от вкъщи

Всеки има поне един познат, който работи непрекъснато и постоянно се оплаква, че няма удобни слушалки. Признаваме, дори и с най-удобните и качествени продукти от такъв тип настъпва момент на дискомфорт след много продължителна употреба. Ние обаче имаме решение и на този проблем и то се казва SRS-NB10! Този практичен, лек и безкрайно удобен преносим  говорител ви гарантира безпроблемно носене през целия ден и ще ви осигури един много по-добър начин за работа от вкъщи.  Говорителят има до 20 часа живот на батерията – високоговорител с пълен диапазон, който осигурява висококачествен личен звук и прецизна технология за точно разпознаване и предаване на гласа ви.

Повече информация за продукта може да видите тук.

А вие избрахте ли вече своя коледен подарък?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара