Panasonic представи шест нови продукта за красота и лична грижа, които пренасят качеството на козметичните салони у дома – три епилатора за мокра/суха епилация от серията ED, два епилатора за суха епилация от серията WS и устройството за грижа за крака ES-WE22.

Epilator WE22

Новите модели предлагат широки възможности за прецизно и безболезнено обезкосмяване, гладка кожа и грижа за краката.

Привлекателна мека и гладка кожа навсякъде

Петте нови модела епилатори от сериите ES-ED и ES-WS осигуряват лесна и гладка епилация, с което създава усещане за спа у дома. ЕS-ED 93 / 53 и 23 са с изцяло обновен дизайн, два LED индикатора за скорост, подвижна глава за мокра и суха епилация, и два диска с  48 пинцети за пълно обезкосмяване с дълготраен ефект.

Епилаторът за мокра/суха епилация ES-ED23 е окомплектован с две приставки, т.нар. „нежна приставка“ и глава за обезкосмяване на крака и ръце. Заедно с тези, при ES-ED53 са предоставени още две приставки – гребен за бикини-зона и глава за бръснене. Шестте приставки от комплекта на ES-ED93 включват още глава за подмишници/бикини-линия и отделна глава за грижа за краката.

Epilator WS24

Новата серия ES-WS е идеална за начинаещи и включва моделите за суха епилация ES-WS24 и ES-WS14, които се характеризират с работа на две скорости, възможност за използване на „нежна приставка“ и един диск с 24 пинцети. В комплекта на ES-WS24 са добавени също глава за бръснене и гребен за бикини-зона.

Красива кожа до върха на пръстите на краката

Първото устройство за грижа за крака в продуктовата гама на Panasonic – ES-WE22, се бори с мъртвите клетки на кожата, изсъхналите пети и мазолите, като същевременно остава нежно към краката.

Тази система, захранвана с кабел, е оборудвана с миеща се широка пила, която лесно премахва мъртвите клетки на кожата за постигане на впечатляващо меки и гладки стъпала и пети.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара