Сезон 2016/17 на Кралската опера в Лондон, който Кино Арена излъчва ексклузивно в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян, продължава с драматичната опера от Верди „Трубадур“ – възстановен спектакъл на новата постановка на Давид Бьош, под диригентството на Ричард Фарнс и с участието на Виталий Билий, Анита Рачвелишвили, Лияна Харутунян и Грегори Кунде.

trubadur-4

Прожекциите са на 01-ви март от 19:00 часа, 04-ти март от 18:00 часа и на 05-ти март от 16:00 часа. Програмата по кина и градове се обявява на сайта на киното:
http://www.kinoarena.com/bg/movie/trubadur

trubadur-2

Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

trubadur-3

„Трубадур“ е един един от върховете на романтичния период и разказва история за страст и кръв, любов и отмъщение, нещастие и убийство.

trubadurС премиера през изминалия сезон, този завладяващ и поетичен спектакъл на режисьора Давид Бьош разказва история за страст, развиваща се на фона на война. Огънят и снега на пейзажа олицетворяват любовта и жестокостта на сюжета: войници и цигани се изправят едни срещу други, майка научава ужасяваща тайна, а двама мъже участват в смъртоносна схватка за любовта на една жена. Известният „Хор на циганите“ е само един от върховете в невероятната музика на Верди, преливаща от разнообразни емоции – любовни дуети, пламенни соло арии и вълнуващи хорови изпълнения.

Операта „Трубадур“ е 185 мин., включително 1 антракт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара