Сега е времето, през което най-често говорим за мерките, които биха ни спестили тягостното боледуване от грип. Законите на астрологията потвърждават, че има пряка връзка между пътя на Слънцето през зодиакалната територия на знака на Скорпион (23 октомври – 23 ноември) и грипа. Скорпион е знакът на медицината, на фармацевтиката, на билколечението, както и на планетата Плутон, с чиито взаимовръзки се свързват досега големите пандемии.

fever-310721_640

Овен

Вероятно вече сте установили, че сте сред хората, които винаги първи „пипват“ върлуващия в момента вирус. Но и сте сред най-леко отърваващите се. Независимо от това подценяването на опасността може да има сериозни последици: синузити, ангини.

Телец

Ядосва ви фактът, че грипът може да ви откъсне от любимото занимание в момента, и сте готови да изгълтате всички лекове на света, но да не лежите дълго под одеялото. Не че не го правите, когато ви е приятно. Но това е друго.

Близнаци

Готови сте да покажете на грипа, че сте по-изобретателни от него. Търсите алтернативни средства за лечение и когато разберете, че само сте се надлъгвали, вземате сериозни мерки. Дано да не го направите, когато вече е късно. Проявите на бронхит ще ви покажат колко сте закъснели.

Рак

Вие сте толкова чувствителни, толкова сетивни, че сте в състояние да се разболеете, преди да сте „пипнали“ вирус. Причината – онова, което ви разказват за своето боледуване близките ви или самото им присъствие в дома ви. Важно е да различите истинската тревога от фалшивата, за да не гълтате напразно лекарства.

Лъв

Вие сте сред първенците, които приветстват всички форми на профилактика и сте готови да изгълтате шепа витамини или да си сложите най-добрите ваксини, но да не боледувате.

Дева

Толкова сте точни, когато решите да изпълнявате лекарските предписания, че е напълно възможно да удължите фазата на боледуване и лечение от страх да не ви повтори. Не се доверявайте на възрастни или разчитащи на рутината лекари. Подходящи за вас са модерно мислещите специалисти, тези, които познават новостите и умеят да ги прилагат.

Везни

Вие сте в състояние да улавяте вируса още във въздуха – в градския транспорт, в киното, в магазина. Какво следва? Тъй като не можете да се изолирате, избягвайте срещи и излизания и не изпадайте в паника. Но ако почувствате паренията на цистита, нещата са достатъчно сериозни.

Скорпион

Преминавате бодро през няколкото грипни удара през сезона, но един от тях може да се окаже по-силен от вас. Когато всичко ви боли и сте като разглобени, време е да вземете сериозни мерки.

Стрелец

Все ви се иска да надхитрите грипа или да доказвате незнайно на кого, че сте по-умни от него. Помислете преди това за последиците. Те обикновено се откриват по сериозните възпаления на ставите.

Козирог

Вие направо занемявате, когато чуете, че настъпва грипна епидемия, и се нуждаете от силно подкрепящи най-вече психиката ви думи, а не от силни лекарства. Може да си помогнете, като спазвате известните профилактични процедури.

Водолей

Сред родените под знака са онези, които най-често прекарват свободното си време или работните часове пред компютъра и често забравят дали и кога са взели необходимото лекарство. Това удължава периода на боледуването. Не си правете експерименти, а следвайте указанията.

Риби

Вие сте склонни повече от всички останали да драматизирате това, което ви е сполетяло. Но в тази суматоха е много вероятно да объркате лечението и сами да си навредите. Така че бъдете реалисти дори когато ви се струва, че сте много тежко болни.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара