На 23-и септември, точно в 10:00 ч., Слънцето започва своето вълнуващо пътешествие в знак Везни, което ще продължи до 22-ри октомври.

С него настъпва и онзи магичен годишен момент, в който деня и нощта са равни, единни и подкрепящи се. Светлото и тъмното се разбират, Ин и Ян са в баланс, а мъжката и женската енергии се допълват и хармонизират. Есенното равноденствие разлиства нова страница от годишния процес в природата, живота и самите нас. Ежедневието ни започва да се пълни с повече тъмни астрономически часове, хладнина, размисли, равносметки и планове. Лятото отстъпва мястото си от локомотива на живота и го предава на есента. Време е да забавим ритъма на живота си и да притихнем в прегръдката на

благодарността, баланса и обичта.

Ден преди настъпване на Есенното Равноденствие е хубаво да оставим в миналото всичко ненужно и излишно. Огледайте дома и работното си място и изхвърлете всичко, което отдавна ви дразни. Отворете широко гардероба си и се сбогувайте с дрехи, които отдавна не сте носили, тези с които имате лоши спомени и преживявания и освободете място за новото, което Слънцето е готово да ви даде. Опитайте се да оставите зад гърба си болката, обидата и разочарованието. Те изиграли своята роля, нека останат далеч от вас. Дайте си спокойствие, мир, вяра и любов.

Сайтът на астролог Венета Матева

Посрещнете първите лъчи на Слънцето на 23-и септември с широко отворена душа, чисто сърце и огромна благодарност. На този ден границата божествения и човешкия мир става много тънка и нашата връзка с невидимия свят става силна, градивна и магична. Благодарете на тялото си, което приютило душата ви всеки ден работи за вас. Осъзнайте, че животът всеки ден ви избира и дава възможност

да бъдете добри, човечни и усмихнати.

Потърсете връзка с вашите починали близки и ги почетете, както го усещате най-добре. Родословното дърво винаги стои зад нас и ни дава възможност да се опрем и потърсим подкрепа от предците си. Купете си нещо ново и си предизвикайте щастие. През деня бъдете близо до природата. Особено добре ще бъде да прекарате времето си до течаща вода. Вдишвайте дълбоко от природния елексир и се свържете със стихията на Земята. Вечерта пригответе топла вечеря, гарнирана със свежи зеленчуци в уюта на красив интериор, свещи и приятна музика. Консервирайте за предстоящата зима, летни спомени, топлина, светулки, палави залези и апетитни изгреви. Време е за есен!

Със зодиакалния знак Везни, започват едни по-хладни навън и по-топли в душата дни. Времето в което старателно прибираме в раклата на сърцето си всички летни спомени и прегръщаме онова, което имаме.

Търсим топлината на дома си,

докосваме с обич човека до нас и осъзнаваме, че разнообразието на отминаващото лято е разкошно пътуване към корените на нашата цялост. Там където сме ти и аз, искрени и честни. Далеч от лицемерието на отпускарското време, летните коктейли, високата музика, напудрените положителни емоции, фалшивите страсти и празното безгрижие.

Във времето на знак Везни, идва ред на така необходимия ни баланс и партньорство с истинските неща до нас. Време е да се съобразим, отстъпим, подадем ръка и прегърнем онова, което е останало.

Слънцето в знак Везни ще е ползотворно, за да можем уверени в себе си да постигаме с компромис, разбиране и такт целите си.

Хората, родени със Слънце или Луна в знак Везни,

притежават в себе си естествена доброта,

добронамереност, съобразителност, тактичност и в същото време категоричност. Те са онези лидери, които с усмивка, добри обноски и търпение постигат целите си. В душата на тези хора има стремеж към разбирателство, партньорство и изграждане на отношения върху основата на взаимната подкрепа и разбиране. Трудно им е да разбират грубостта и избягват открити конфликти и директни сблъсъци. Друго важно качество е стратегическото мислене и умението за адаптация.

В личен план са мили, любящи и отдадени на връзката си партньори. Каквито и ситуации да имате с тези хора, бъдете сигурни, че дълбоко

в тях се крие малкото дете, търсещо грижа

и уют в средата си на живот. Повечето от тях имат вроден усет към красивото и умеят да творят и създават уют в дома и на работното си място. Няма да забравят поливането на любимите си орхидеи и с радост ще приготвят вкусен десерт за цялото семейство.

Представителите на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще искат и ще променят личния си живот в най-правилната посока. Ако той няма нужда от промяна, обърнете внимание на външния си вид, гардероба и правете това, което наистина ви

носи удоволствие и удовлетворение.

Лъвовете и Стрелците ще имат емоционална подкрепа от това пътуване на Слънцето. Те могат да стартират важни дела и ангажименти след 3-ти октомври.

Телците, съветвам повече да почиват и да насочат вниманието си само върху неотложни дела.

Скорпионите и Рибите, въпреки притесненията, които имат, трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

На Девите, Слънцето ще донесе енергия и мотивация да довършат започнатите ангажименти. Тяхната упоритост ще им донесе успех и постигнати цели.

По-трудна за усвояване енергията ще е за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия и да почиват повече. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара