Тази събота (23 септември) в студиото на „Животът по действителен случай“ ще гостува дамата, чието име действа като истински магнит за публиката – Теодора Духовникова.

Специално за зрителите на bTV тя ще разгърне душата си пред водещата Александра Сърчаджиева и ще сподели лични моменти, които до този момент не са били достояние на широката публика.

С много нови случаи продължава и рубриката „Моето ново Аз“.

Тази седмица историята е повече от покъртителна. Героинята в нея е изпитала голяма част от негативите, които един живот може да предложи. Като дете тя е изоставена от майка си, а като жена е насилвана от мъжа си. Но въпреки всичко не е изгубила вяра в човещината. Днес дамата, заедно с Радост Драганова и армия от лекари, ще извърви пътя по заличаването на следите от дългите години живот между ада и отчаянието.

Класацията „Топ 10“ вече е в ръцете на актьора, който дебютира и като водещ – чаровният Филип Буков.

Тази събота зрителите ще разберат кои са най-глезените от половинките си родни звезди и какви жестове на внимание са получили те. Има ли такива, които получават закуска в леглото и изобщо кой кого носи на ръце, ще разберем в събота (23 септември) от 17:00 ч. само по bTV.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара