Тази събота (16 септември) в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV предстои една различна и изключително емоционална среща с Иван Гарелов. Близостта на журналиста с водещите Нели и Меги ще му позволи да направи дълбоко откровение за самотата и трудностите, които съпътстват живота му днес.

Първата среща ще бъде с телевизионния му „наследник“ Бойко Василев, който ще признае, че Галелов е строг шеф, но винаги чува другата гледна точка и се съобразява с нея: „И преди, и сега Иван Гарелов е един и същ – борещ се“.

Емоционална ще бъде срещата с дъщерята на легендарния телевизионер – Калина, която в момента е и най-близкият му човек. Тя ще сподели за периодите, в които баща ѝ най-много ѝ е липсвал, и ще признае: „Той положи невероятни усилия, за да се сближим, и ме прие безусловно“.

Най-вълнуващ ще се окаже моментът, в който Иван отново ще види съпругата си Донка Стамболийска, която това лято напусна този свят след боледуване. Архивът на „Търси се…“ ще върне Гарелов в най-хубавите им моменти, а той, от своя страна, през сълзи ще призове зрителите: „Когато искате да кажете на някого, че го обичате, казвайте му го веднага, винаги, по всяко време. Любовта е това – да слеете душите си в едно“.

Поетът Александър Петров пък ще признае, че е изключителна привилегия да имаш Иван за гид в Гърция, защото знае езика и познава всички красиви места, добри заведения и местни табиети.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара