Седмицата носи положителни енергии, но за да се използват са необходими усилия и целенасочена работа. Фокусът на възприемането на нас самите и на света наоколо се променя.

От 23 май Меркурий в ретро фаза се връща в знака на Телец, като повдига финансови теми, имуществени въпроси. До този ден ретроградната планета се движеше през Близнаци.

седмичен хороскоп

От 25 май Марс в Овен (до 5 юли 2022 г.), в знака на своя контрол, е специална, мощна енергия. Огнено време е – истинските мъжки ценности излизат на преден план. По това време хората стават по-енергични, решителни и активни. Духът на борба и съперничество се пробужда, така че те лесно могат да бъдат вдъхновени за действие.

На 25 и 26 май се повтаря хармоничният аспект на Меркурий с Плутон. Първият път беше в края на април 2022 г., а сега се връща към темите от този период. Има голяма вероятност за успешното им разрешаване.

27 май е натоварен ден, квадрат Венера-Плутон, желанията не отговарят на възможностите. Напълно е възможно драматично изясняване на взаимоотношения, проблеми във всички области, свързани с общи ресурси, съвместната собственост. Денят е тежък, носи неблагоприятен потенциал.

На 28 май в 17:47 часа Венера влиза в знака на своя контрол – в  Телец (до 23 юни 2022 г.), от този ден се формират благоприятни обстоятелства за решаване на финансови въпроси, сферата на личните и делови отношения.

На 29 май съвпадът на Марс и Юпитер в Овен ще посочи пътя към овластяване, прераждане, начинания, експанзии. Ден на важни събития във военната сфера. Късметът е на страната на тези, които се защитават.

ОВЕН

Седмица на промяна, обновяване, подобряване на настроението и благосъстоянието – използвайте това време максимално. Сега не е време за почивка. Обстоятелствата се развиват по възможно най-добрия начин, за да разрешат продължителни проблеми. Вашата увереност, активна социална позиция впечатлява другите. Има шанс да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, да напреднете в интересите си, да се върнете при изгодни условия към предишната си работа.

ТЕЛЕЦ

След предишните две седмици мирът най-накрая идва в живота ви и се чувствате щастлив човек. Възможна е преоценка на ценностите и вярванията, дефинирането на нови житейски приоритети. До края на седмицата ще можете да решите материални въпроси, да получите просрочени заплати и да намерите допълнителни източници на доходи. Балансът се постига както в социалния живот, така и в личния живот. Ако желаете, можете да възстановите старите отношения.

БЛИЗНАЦИ

Активизирането на бизнес сферата, връщането към професионалните задължения вече е на ново ниво. Може да искате да свържете дейностите си с нещо красиво, креативно, може би свързано с изкуството. Постоянството и предвидливостта ще помогнат на печелившите проекти да постигнат удовлетворение в материалната сфера. Добър период за сериозно справяне с имуществени и финансови проблеми, намиране на начини да спестите и увеличите парите си.

РАК

Слушайте интуицията си и търпеливо вървете към целта. Ако нещо все още не е наред, няма да ви е трудно да коригирате ситуацията. Опитайте се да бъдете с отворени очи сред хората – общуването с другите, със стари познати, може да ви донесе късмет в любовта и материалното благополучие.

Вашата доброта и добро настроение ще заразят околните с позитивна енергия и ще ви придадат необикновен чар. Популярността ви ще се увеличи.

ЛЪВ

Интелектуалната дейност е продуктивна, благоприятен период за писане или журналистическа работа. През седмицата е подходящо време да се върнете към оставената по-рано работа и да я завършите. Това е и период на пътувания, командировки, както и дейности, свързани с посредничество, финансови въпроси. Ако в момента не сте на фитнес програма или не спортувате, това е моментът да започнете.

ДЕВА

По това време има интелектуален прилив, засилва се креативността. Обстоятелствата изискват повишена физическа активност, което ви позволява да изпълнявате по-добре задачите. Възможно е да постигнете някои цели, но успехът е по-вероятен, ако сте уверени във физическата си форма. Добро време за решаване на много технически проблеми, ремонт на оборудване, автомобил.

ВЕЗНИ

Увереността в собствената ви правота при всякакви обстоятелства помага да се доближите до реализирането на целите. Социалната активност, асертивността благоприятства материалното благополучие, решаването на въпроси, свързани с имуществото и финансите. Отличен период за бизнес, подновяване на стари партньорства, сключване на изгодни сделки и дългосрочни договори или предоговаряне.

СКОРПИОН

Период на възстановяване след емоционално сбогуване с миналото. Отваряте нова страница в живота си, полагате някаква нова основа, така че е важно да сте добре информирани за всичко, което се случва на външно ниво. Време е да „излезете от черупката си“ към света, хората, себе си. Чуждата енергия и ентусиазъм, под една или друга форма, ще ви развеселят и ще ви помогнат във вашите физически постижения.

СТРЕЛЕЦ

Период на изгрева, късмета и умножаването на успеха. Имате шанс да намерите себе си, да намерите своето. Способността да решавате трудностите и конфликтите по лесен начин, дава много идеи и енергия, за да заявите себе си пред света. Именно през този период е лесно да се установят контакти с точните хора. Важно условие е да се отървете от миналото и токсичните хора, това ще помогне за подобряване на вашия интелектуален, финансов и социален статус.

КОЗИРОГ

Действията на другите ще провокират и засилят развитието на собствения ви потенциал или ще повлияят на текущите обстоятелства в живота ви. Добро време за задълбочено изучаване на материала, подобряване на духовното и културно ниво. Социалната значимост на човек се увеличава, авторитетът и позицията в обществото се увеличават. Има възможност за активно влияние върху хода на социалните процеси.

ВОДОЛЕЙ

Част от вашата работа или физически усилия може да са свързани с интересите на други хора. През този период желанието ви да се сдобиете с луксозни предмети ще се увеличи заедно със способността да им се наслаждавате. Добра възможност за себеутвърждаване, за да постигнете нещо важно, значимо, да грабнете звезда от небето. Период на активно взаимодействие с управляващи, шефове, възможност за придобиване на полезни връзки.

РИБА

Добро време за пътуване в чужбина, запознаване с културните традиции на други народи, разширяване на кръгозора. Настоящите обстоятелства предоставят възможност да демонстрирате своите знания или опит. Този период е благоприятен, за да се възползвате от познанства и други възможности – това ще доведе до подобряване на професионалния ви статус, разширяване на интелектуалните ви хоризонти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара