Структурите за вграждане на тоалетни са разнородни, според зависи от модела, който сте си избрали за помещението. Можете да избирате както размер, така и тип казанче и модели чинии. Разбира се, има и монтаж, с който трябва да се съобразите при вграждането. От онлайн магазин Gaudi DS дават малко светлина по темата, за да ви помогнат в избора на перфектната за вас тоалетна. Модерните тоалетни отговарят на повишени изисквания. Те са удобни, стилни и оборудвани с различни опции. Има много параметри за класифицирането им като материал, форма и т.н.

тоалетни за вграждане

Форми и характеристики

Има различни модели, като започнем от най-простите бюджетни версии до най-необичайни дизайнерски опции. Избора тук зависи повече от личните предпочитания, удобства и мястото, което сте избрали за вграждане. Ето основните форми и съответно техните характеристики:

  • Овална и кръгла форма – считат се за канонични варианти. Такива модели традиционно са добри в класическия интериор. Благодарение на рационалността те се почистват перфектно. Пасват чудесно на малки бани;
  • Правоъгълна и квадратна форма – това определено е по-модерния избор и внася динамика в интериора. Подходящ избор за хай-тек обзавеждане, минимализъм, футуризъм и други. Правите ъгли ще отнемат място от малко помещение, така че тези форми са предпочитани за по-големи помещения;
  • Капка – тези яйцевидни форми са съвременно дизайнерско решение и не се намират лесно на масовия пазар. Изглеждат изключително стилни и определено ще впечатлят вашите гости. Подберете добре вашата тоалетна, защото този тип обзавеждане не се сменя често и решението за него е изключително важно. Не правете компромис със своя комфорт.


Методи за монтаж

Според метода на вграждане тоалетните чинии са разделени на няколко разновидности. Има подови, окачени и закрепени. Подовите конструкции са най-бюджетния вариант и не изискват допълнителни усилия по време на вграждането. Прикрепят се към плочките на земята, но заемат повече място, така че не биха били удобни в малки помещения. Стенните конструкции от своя страна са по-подходящи за малки бани. Надеждни са но изискват по-сложен монтаж, което създава допълнителни разходи. Най-популярни през последните години са окачените конструкции. Идеални са за малко пространство и са лесни за почистване, тъй като няма труднодостъпни места. Спестеното пространство в банята ви отваря място за вграждане на допълнително биде.

Изберете подходящия модел структура за вашата тоалетна, за да се насладите на комфорт по време на престоя си в това помещение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара