Премиерата на „Ирма Веп“, новият HBO сериал с участието на носителката на Оскар Алисия Викандер, е на 7 юни в HBO Max и по HBO. Сериалът е създаден, написан и режисиран от номинирания за Emmy Оливие Асаяс („Карлос“) и е римейк на неговия пълнометражен филм от 1996 г. Всеки вторник ще излиза нов епизод от общо осемте за сериала.

Ирма Веп ще направи световната си премиера като официална селекция на Festival De Cannes 2022.

Мира (Алисия Викандер) е американска филмова звезда, разочарована от кариерата си и след скорошна раздяла. Тя пристига във Франция, за да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика на немия филм „Вампирите“. Историята започва да преплита реалността на Мира и тази на героинята й на снимачната площадка, докато постепенно дата образа се преплитат и сливат.  „Ирма Веп“ ни разкрива несигурната почва, която лежи на границата на измислицата и реалността, изкуствено създаденото и автентичността, изкуството и живота.

В ролите в сериала на HBO „Ирма Веп“ ще видим Алисия Викандер като Мира, Винсент Макейн като Рене Видал, Жана Балибар като Зоуи, Девън Рос като Реджина, Ларс Айдингер като Готфрид, Винсент Лакост като Едмонд Лагранж, Нора Хамзауи като Карла, Адрия Аржона като Лори, Кари Браунщайн като Зел Том Стъридж като Имон, Байрън Бауърс като Херман, Фала Чен като Синтия Кенг, Иполит Жирардо като Робърт Данжу, Алекс Дескас като Грегъри Дезормо, Антоан Рейнарц като Джереми.

Изпълнителни продуценти на „Ирма веп“ са Оливие Асаяс, Алисия Викандер, Силви Барте, Даниел Делум, Рави Нандан, Хали Секоф, Кевин Тюрен, Стюарт Манашил, Сам Левинсън и Ашли Левинсън. Сериалът е продуциран от HBO в партньорство с А24.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара