L’Oreal Professionnel Paris лансира нов протокол в салон и продукти за грижа вкъщи, специално създадени за дамите с къдрава коса.

къдрава коса

Къдриците са специални! И това те е просто мнение, а научно доказан факт – къдравата коса се дължи на ген, който променя формата на фоликулата и кара косъма да се навива.

За да можем да изразим красотата на своята къдрава коса и да се погрижим за нея по най-добрия начин, са ни необходими продукти, специално създадени за нея.

Серията Curl Expression е разработена съвместно с професионални фризьори, за да предостави почистване, грижа, стилизиране и освежаване на къдриците всеки ден по професионален начин. Основни активни съставки във формулатана Curl Expression са глицерин, уреа H и екстракт от семена на хибискус, които се грижат къдриците да са хидратирани и подхранени.

Curl Expression

Серията включва 2 вида шампоан (почистващ и подхранващ), интензивна хидратираща маска, крем-мус с 10 действия за дефиниранеи стилизиране, спрей-грижаза освежаване формата на къдриците и спрей за ускоряване на изсушаването.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара