Александра Саздова дарява 200 консултации на абитуриенти, като повечето тях – кандидат- студенти от всички населени места. Зрелостници от Плевен, Русе, Стара Загора, Видин, Враца и Пловдив вече са потърсили лайф коучът за помощ.

„Голяма част от младите са неориентирани и объркани от фалшивия живот, с който парадират известните личности и най-вече инфлуенсърите. Това обърква психиката им.  Иска им се да карат скъпи коли, да имат луксозен начин на живот, но не осъзнават, че всичко, което виждат в интернет пространството, е лъжа. Объркани от виждащото избират лесния начин на лесните пари, а всички знаем, че те са свързани предимно с незаконни неща.“- споделя Александра Саздова.

В практика като лайф коуч и работа предимно с млади хора, Александра решава да направи благотворителна кампания, като помогне на 200 абитуриенти  да изберат правилния път правилната професия за себе си и да следват мечтите си като се борят за тях. Повлияна от практиката си, тя е на мнение, че младото поколение трябва да бъде стимулирано и да му бъде оказвана помощ за своя професионален път.

„Най-често хората, които ме посещават, искат да променят живота си. След първата среща осъзнават, че трябва да пречупят начина, по който обработват информацията, тоест начина си на мислене. На мнение съм, че всеки човек има потенциал, който е скрит дълбоко в него.

В практиката си съм работила с много младежи и заедно сме успявали да променим мисленето и начина им на живот. Повечето от тях вече започнаха да развиват успешно бизнесите си  , а други завършиха висшето си образование в сферите, в които установиха, че са най-добри.“, споделя лайф коучът Александра Саздова.

Всеки, който иска да се включи в благотворителната инициатива  може да се свърже с нея в социалните и мрежи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара