Представяме ви новия дамски Burberry Goddess Eau de Parfum.

Лансирането на аромата е подкрепено от кампания с участието на британско-френската актриса и нов посланик на Burberry Beauty, Ема Маки.

Кампанията разказва история за себеоткриване, вдъхновена от колективната сила и мощ на прайд от лъвици. Създадена с кадри на живо с лъвици в естествената им среда и с помощта на най-новите CGI технологии, новата кампания на Burberry представя въображаем свят, в който Ема Маки и прайдът се обединяват в едно цяло.

Въплъщавайки духа на Burberry Goddess Eau de Parfum, Ема насочва мощта на прайда, разпалвайки вътрешната си сила, за да открие увереността си и да изкачи върха пред себе си.

Подобно на напева на заден план, изпълнен от британската рап изпълнителка Shygirl ‘една от мен, но не съм единствената, ние сме много и горим като слънце’, лъвиците олицетворяват колективната сила на жените и факта, че всички заедно можем да открием богинята в себе си и да постигнем невъзможното.

Ароматите винаги са били моя голяма любов и съм очарована от силата, която едно ухание може да има и от начина, по който може да ви пренесе в определено време и място в живота ви. Възможността да стана посланик на новия аромат на Burberry е особено специална и лична. За мен лъвиците са символ на женското единство и сила. Те са уверени и се движат заедно. Подобно на тях, ние се уповаваме на жените, които са били преди нас и на тези, които ни подкрепят през целия ни живот. За мен това изображение е истински източник на сила, казва Ема Маки.

Парфюмът е е уникално гурме-ароматично ухание, водено от мощно трио ванилия. Събрани ръчно, зърната прекарват от пет до седем седмици в сушене на слънце. След това се съхраняват в дървени сандъци, за да узреят и да развият сладкия си характерен аромат.

“Първоначалната ми цел за Burberry Goddess беше да разширя обичайната употреба на ванилия, за да създам нов вид богато ароматно изживяване. За тази цел използвах три различни начина за екстракция на ванилия. Първият е инфузия от ванилия, която осигурява възможно най-ярката дървесна ванилия. След това използвах Firgood™, известен още като хайвер ванилия, за първи път в аромат. Тази иновативна нова съставка добавя сладка, богата и анималистична ванилия. И накрая, абсолют ванилия е по-тъмен и наситен, като подсилва ухнаието с мистериозен и млечен аспекст.“, казва парфюмеристът Амандин Клерк-Мари.

В процеса на създаване на перфектния ванилов акорд, скъпоценната ванилия е обвита с нотки на сияйна
лавандула Diva от Прованс и от земни нотки на какао и корени от джинджифил, които внасят ароматен
баланс.

Олфактивана пирамида

Връх: Инфузия от ванилия и лавандула
Сърце: Хайвер ванилия
Основа: Абсолют ванилия
Семейство: Гурме-Ароматичен

Facebook Twitter Google+

0 Коментара