Тази събота, 9 юли, в черноморското селище Лозенец пристига световноизвестната диджейка Кристина Тосио, която ще зарадва феновете на добрия звук в Hacienda Beach.

Красавицата каца директно от Ибиса, а малко преди това е пускала сетове на гръцкия остров Миконос. Тя е позната в шоу средите като топ-модел, позирала за кориците на световните модни списания.

Кристина е един от любимите музикални артисти на тенис звездата Рафаел Надал, с когото са дефилирали заедно в модно ревю на Томи Хилфигър. Преди месец Кристина бе основния артист на светско парти на световната бижутерийна компания Булгари, а малко преди това забавляваше гостите на частен купон на Луи Вюитон във френската столица. В партитата си тя миксира хаус и афро бийт, но с елегантно и женствено звучене.

Според клюката, Кристина минава за фатална жена, а в миналото испанските медии й приписват романтични връзки със световни спортни звезди.

Красавицата има и син, но избягва да говори за бащата на единственото си дете. За престоя си в родното Сен Тропе, Тосио е поръчала да има пресни плодове и зеленчуци, черен хайвер, минерална вода от остров Фиджи и рибни деликатеси.

Тя ще остане в Лозенец само за 24 часа, тъй като програмата й през лятото е запълнена, а феновете я очакват с нетърпение в най-добрите клубове по цял свят. През август на моделката й предстои да забавлява гостите на милиардерска сватба на Френската Ривиера.

Следете и профилите на Hacienda Beach в социалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets

Facebook Twitter Google+

0 Коментара