Основното оръжие на родените под знака на Девата дами (23 август – 22 септември) не са чувствата и силните преживявания в секса, а здравият и хладен разсъдък. Те постигат своята цел в партньорството търпеливо и методично. Далечната и почти невидима обсада е техен любим похват. Няма Дева, която да преследва непостижима цел. Ако, според разбиранията на останалите, нещо липсва в живота й, то е, защото тя е пожелала така.

Ето какви са отношенията на дамата Дева с партньора й според неговата зодия.

Овен

Сигурно не е редно да започваме с това колко е трудно да се задържи тази връзка. Важно е обаче, че след първите препятствия и разногласия тя би могла да има дълга и трайна съдба.

Телец

Двамата имат общи цели, съвпадат и начините им за тяхното пос¬тигане. Но особено да внимават да не си станат скучни.

Близнаци

Най-важният елемент в тази връзка е разговорът. Ако там всичко върви като по вода, смятайте, че това е съюз до живот.

Рак

В този контакт има всичко – от радостни трепети до пълно отчуждение. В голяма степен развитието му зависи от индивидуалните положения в хороскопите на партньорите.

Лъв

Ако Девата преодолее стремежа си да се занимава с всяка подробност и да следи всяка стъпка на Лъва, любовта им ще процъфти.

Дева

Тази комбинация може да е основа на много приятни и спокойни семейни връзки. И все пак в повечето от тях акцентът в хороскопа им е бил поставен върху поне още един знак, например Рак или Скорпион.

Везни

Това е благоприятен съюз, който не само се среща често, но има и много големи заложби. Обещава дълготрайни и щастливи бракове.

Скорпион

В повечето случаи Девата се из¬нервя от постоянната мнител- ност на партньора си и не издържа на темпото, с което той иска да живее.

Стрелец

Не очаквайте чудеса. Но въпреки всичко, ако и двамата са нестандартни като личности (имат например интересни и различни професии), тази връзка може да се окаже и дълготрайна.

Козирог

И двамата са под силата на елемента „земя“ и се стремят да защитят целостта на своето притежание, в случая – на връзката си.

Водолей

Малко безинтересна комбинация, но в никакъв случай не е отхвърлена от житейската реалност. Всичко зависи от това колко култивиран е Водолеят.

Риба

Макар да се привличат силно и да се разбират от един поглед, в живота тези двама души често стигат до ситуации, при които чувството на желание да се освободят от своята половинка надделява над разума.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара