Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“ на мястото на Николета Лозанова, която бе водеща на телевизионния таблоид през последните две години.

От 17 септември, всяка неделя от 22.00 часа, тя ще взривява ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит. От предаването си тръгва и Кристина Патрашкова.

„Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега.“, заяви Венета Райкова.

„Папараци” ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна успешна работа и десетки знакови интервюта. „Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея.“, коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.

Гаранция, че този телевизионен сезон „Папараци“ ще запази лидерството си, е, че към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова – главен редактор на едно от най-големите светски списания в България.

Провокативните истории, които са запазена марка на предаването, ще бъдат още по-дръзки, защото новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп“!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара