Овен

Хороскопът за септември 2017 година обещава на Овните разнообразие в цветовете, както в есенното време, така и в живота. Понякога ще ви се иска спокойствие и комфорт на душата, а понякога – нови впечатления. Не е възможно да се откажете от това, което сте постигнали, но през септември ще бъде нужно да проявите постоянство в работата и в личния живот. Ако бъдете благоразумни в действията си, ще съхраните прекрасните отношения с околните.

Хороскопът не съветва жените Овни да спират по пътя си. Мързелът и нежеланието да се противопоставите на трудностите, ще ви върне години назад. Бъдете рационални в действията си, за да направите живота си благополучен в материално отношение. Настроението на Овните ще се променя, като есенното време. Интензитета на чувства и страсти ще се променят като есенния вятър. Не се страхувайте да промените линия си живот, само тогава ще получите любов и доверие.

Хороскопът за септември препоръчва на мъжете Овни да отделят повече време и внимание на семейството, жената и децата. Правете компромиси дори и да ви се наложи да пренебрегвате свои основни принципи. На Овните ще предложат достойна работа, с високо заплащане.

Телец

Хороскопът за септември 2017 година предсказва за Телците много проблеми и суматоха. Истината е, че ще успеете във всичко, ако подходите планомерно към всички професионални и финансови въпроси. На Телците им предстои да се заредят с енергия и търпение, за да могат да приемат спокойно действителността. Роднини ще ви помогнат да решите много проблеми през 2017 година, а възпитанието и обучението на децата ще лежи изцяло на вашия гръб.

Хороскопът обещава на жените Телци страхотен месец, когато ще могат да си починат, да се разсеят от проблемите и най-накрая да приключат с неустроения си личен живот. Нищо няма да ви тревожи, което вече е добър показател. Телците трябва да се подготвят за изгодни сделки и оформяне на юридически документи. Въпрос с наследство ще се реши във ваша полза.

Ретроградните планети

Хороскопът препоръчва на мъжете Телци да бъдат истински джентълмени, за да не се изпокарат с всички роднини. От вас се очаква и невъзможното, което леко ви дразни и ви напряга психически. Ако Телците успеят да убедят близките си в своите добри намерения, то победата ще се окаже на тяхна страна.

Близнаци

Хороскопът за септември 2017 година не съветва Близнаците да поставят своите цели над желанията на другите хора. Могат да ви уличат в лъжа, лицемерие и неискренност. Близнаците трябва да преценяват своите възможности и сили, тогава всичко ще тръгне в правилната посока. Високомерието и тщеславието също няма да ви помогнат при общуването с околните. Близнаците трябва да бъдат по-меки и внимателни в отношенията си тези, които обичат и уважават.

Хороскопът препоръчва на жените Близнаци да бъдат абсолютно честни както към хората, така и към себе си. Иначе, користните ви планове ще станат известни на всички, което  ще доведе до печални последствия. През септември на Близнаците им предстои да преживеят няколко изпитания засягащи любовта. Ако мъжът се отнася към вас недостойно, то не трябва да се държите за него.

Хороскопът предсказва на мъжете Близнаци спокоен месец по отношение на работата и парите. Всичко ще си върви по план, затова не се налага да се бунтувате и да се противопоставяте на обстоятелствата. Но за личния живот на Близнаците това не може да се каже. През септември ви предстои да се разделите завинаги с любимата жена, а след това да се заровите изцяло в работа.

Рак

Хороскопът за септември 2017 година съветва Раците да анализират всичко онова, което са направили през летните месеци. Дошло е време да „теглят чертата“ и да планират есента. Във всички сфери на живота обстановката ще бъде уравновесена, което се харесва повече на Раците, отколкото суетата и неизвестното. Разбира се, без дребни стресови ситуации през септември няма да се мине, но всички ще бъдат такива, че Раците ще могат да се справят с тях без усилия. Трябва да се подготвите, че във всички ситуации  ще се наложи да разчитате само на себе си.

Хороскопът предсказва на жените Раци страхотен месец, когато най-накрая могат да се поглезят с покупки и да се облекат модерно. Финансовата ситуация ще се нормализира, затова смело организирайте пътуване, купувайте подаръци на близките си хора и си отказвайте развлечения. Дори да се наложи Раците да пътуват на делова командировка, то и там те отлично ще си починат.

Хороскопът съветва мъжете Раци да бъдат по-уверени в силите и възможностите си. Това се отнася не само до работата, но и до любовната сфера. Няма нищо, което би могло да ви навреди основателно. Особенно ако Раците усещат здравото рамо и подкрепа от страна на близките си.

Лъв

Хороскопът за септември 2017 година съветва Лъвовете да бъдат щедри и искренни с тези, които им се доверяват. Това ще ви се получи добре, особено ако хората сами идват за помощ при вас. На Лъвовете ще им се наложи много да пътуват, да се договарят и да общуват с партньорите си по бизнес. Но въпреки това няма да успеете да направите кариера през това време. През 2017 година не трябва да захвърляте започнатите дела, иначе няма да успеете да наваксате пропуснатото.

Хороскопът препоръчва на жените Лъвици да планират всичко до най-дребните детайли, както в личния, така и в професионалния живот. Ако сте решили да промените кардинално нещо, то не се отстъпвайте. Ще получите предложение от човек, с когото отдавна мечтаете да свържете съдбата си. В края на месеца на Лъвовете им предстоят делови командировки зад граница. Ако имате възможност, по-отрано съберете всички необходими документи за сключване на договора.

Хороскопът предсказва на мъжете Лъвове успех в много от делата, но за да се случи това, на тях им предстоят доста изпитания. Във ваша чест ще звучат фанфари, ако не преминете определените граници при общуването с хората. На Лъвовете ще им се наложи да се грижат за по-възрастни членове на семейството.

Дева

Хороскопът за септември 2017 година предсказва за Девите отличен месец, когато много планове ще се осъществят, а отношенията с близките хора ще бъдат хармонични. Важно е да държите всички дела под контрол. Започва абсолютно нова история в живота на Девите, затова не трябва да изпускате възможността да станете щастлива личност.

Хороскопът съветва жените Деви да намалят деловата си активност, защото вашето изключително усърдие може да се отрази лошо на крайния резултат. Месецът е подходящ за покупки и пътувания, а също и за установяване на контакт с далечни роднини. Девите ще се заемат с решаване на битови и домакински проблеми. В личния живот всичко зависи от вас, а не от обстоятелствата.

Хороскопът препоръчва на мъжете Деви да бъдат силни духом, а също и да не пренебрегват подкрепата на влиятелни хора. Дори и да сте уверени в себе си, все пак, делата не се решават когато сте сами. Парите обичат сметките, затова съставете си бюджет за бъдещето. Любовната сфера за Девите ще бъде размита, но е още рано да си правите прибързани изводи. Важно е, че вас ви обичат и ви се доверяват, а това струва много.

Любовни хороскопи 2017

Везни

Хороскопът за септември 2017 година предсказва на Везните много оптимизъм и усърдие в работата. Вие сами ще бъдете учудени, колко енергични и неуморими сте в своите стремежи. Везните лесно ще намерят изход от любовната ситуация, без наставленията на приятелите. В любовта ви предстои да направите избор между няколко партньора, затова слушайте своето сърце през 2017 година. Везните могат да планират пътуване зад граница или разходка из страната. Но и да се ограничите само с излизане сред природата, това също ще ви подари много впечатления.

Хороскопът съветва жените Везни да гледат позитивно на света, иначе целия месец ще потънат в леглото обхванати в депресия. Около вас ще има толкова много интересни събития, ярки мероприятия и нови хора, че няма да си простите да изпуснете всичко това. През септември трябва да излезете от „спящия“ режим и бързо да се внедрите в активна работа.

Хороскопът препоръчва на мъжете Везни да търсят съмишленици, особено ако са се насочили към изграждане на кариера. Близък приятел ще ви помогне да се справите с личните си проблеми, затова напълно му се доверете. В края на септември Везните ги очаква неочаквано повишение в службата и увеличение на доходите.

Скорпион

Хороскопът за септември 2017 година обещава на Скорпионите месец, в който ще намерят място както разочарованията, така и високите награди. Сами решавайте как и с кого да си сътрудничите, за да не съжалявате после за случващото се. На Скорпионите ще им се наложи през септември да се разплащат за много грешки – и морални, и финансови. Ако имате желание да се заемете с благотворителност, то през 2017 година тези занимания ще укрепят вашия авторитет.

Хороскопът съветва жените Скорпиони да бъдат добри и искренни с хората. Не забравяйте за тези, които са ви помагали и подкрепяли в трудни ситуации. Добре е да пестите парите, да не ги харчите за дребни и ненужни вещи. По-добре е Скорпионите да се въздържат от далечни пътувания и лекомислени връзки. Възможна е неочаквана изненада в края на месеца – пристигане на гости отдалече или среща с първата любов.

Хороскопът настоятелно препоръчва на мъжете Скорпиони да се помирят с тези, с които са скарани отдавна. Не трупайте обиди, защото сериозно ще се разболеете. През септември Скорпионите ги очакват велики дела, учене, преместване и дори изкачване на планини. Важното е да спазвате мярката във всичко, да не рискувате собственото си положение и здраве.

Стрелец

В началото на септември 2017 година Стрелците трябва по-малко да работят, а повече да почиват. Прибегнете към отпускащи сеанси, за да възстановите силите и енергията си. След пълноценна почивка Стрелците отново ще се потопят в работа и ще планират нови дела. През септември при вас ще се появят допълнителни доходи. Може би дохода няма да бъде голям, но възможността да подобрите материалното положение е очевидна. Реално оценявайте своите сили, за да можете да свършите всичко, дори и дреболиите. Помнете, че който високо лети, лошо пада.

Хороскопът предсказва на Стрелците повишение в длъжност и увеличение на заплатата. Това се отнася за тези, които вече няколко години работят на едно място и са се доказали като добросъвестни работници. В някакъв момент Стрелците ще се главозамаят от успеха си в професионалната сфера, но вие сте го заслужили. Бизнесмените ще бъдат на гребена на вълната. Доходите значително ще превишават разходите, а набелязаните цели ще започнат бавно да се реализират. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, иначе през септември ще се появят проблеми със законодателните органи. Родените под знака Стрелец ще решат напълно да променят живота си и да сменят местожителството. Това може да бъде в друг град или в друга страна.

Козирог

Хороскопът за септември 2017 година обещава на Козирозите интересен месец, изпълнен с приключения, срещи и пътувания. Вие ще бъдете любознателни, както никога до сега, затова ще се устремите към върха, към победата и съвършенството. В личния живот на Козирозите също се очакват съдбоносни промени. Ще се запознаете с човек, заради когото ще решите да измените своите навици и възгледи за отношенията.

Хороскопът препоръчва на жените Козирози да си намерят нови приятели, а в деловата сфера да намерят надеждни партньори. Ще ви се иска да получите повишено внимание към себе си, за да завоювате доверието и благоразположението на нужните хора. Козирозите трябва да направят изводи и да поработят над грешките. Иначе съдбата ще ви вкара в път без изход и от там няма да можете да излезете сами.

Хороскопът съветва мъжете Козирози да отделят внимание върху организацията и обзавеждането на семейното огнище. Близките ви хора очакват от вас инициатива, затова не ги разочаровайте с действията и думите си. Ако с финансите всичко е благополучно, то отделете част от средствата за обновяване на гардероба и имиджа си. Козирозите трябва да се погрижат за здравето на децата и роднините.

Водолей

Хороскопът за септември 2017 година предсказва на Водолеите толкова ярък и незабравим месец, че те самите ще бъдат поразени от промените в живота. Предстои ви да попътувате, да общувате с нови хора и дори да се заемете с изследователска дейност. Творческите Водолеи ще започнат да създават такива неща, които ще станат популярни и търсени. Само не трябва да взимате прибързани решения, особено в любовната сфера.

Хороскопът препоръчва на жените Водолеи да преосмислят своите навици, принципи и характер. Ако вие не се промените, то на вашия път ще възникват проблеми и недоразумения. Водолеите трябва да се движат към набелязаните цели спокойно и премерено. Иначе ще изпуснете най-важното и необмислено ще се разделите с достойни хора.

Хороскопът предсказва за мъжете Водолеи сериозни неприятности в работната сфера. Вие дори може да загубите голяма сума пари, ако не се стреснете и не обмислите всички детайли. Водолеите не трябва да взимат кредити, да не заемат пари дори и от близките си роднини. Разплащането през 2017 година ще ви бъде трудно, затова не рискувайте.

Риби

Хороскопът за септември 2017 година предсказва за Рибите променливо настроение, което ще влияе на хода на събитията и кардинално ще променя живота. Дошло е време да работите упорито, а не да витаете в облаците и да мечтаете за несбъдващото се. Ако Рибите искат да повишат своя авторитет в очите на колегите и приятелите, то не се препоръчва да се затварят в себе си. През 2017 година може да сключвате сделки, да подписвате дългосрочни договори и да започнете свой проект.

Хороскопът съветва жените Риби да мислят по-малко за проблемите, които отдавна са останали в миналото. Вие не сте в състояние да върнете времето и да промените нещо. С финансите всичко ще бъде наред, ако през септември сериозно се заемете със спешните дела. Рибите трябва да отделят внимание на вътрешния си свят през 2017 година, а също и да излязат от зоната на комфорт, която сами са си създали.

Хороскопът препоръчва на мъжете Риби да се вслушват повече в усещанията си, а не в съветите на околните. Разбира се, че не трябва да игнорирате никого, но се старайте да си бъдете самодостатъчни и да бъдете привличани от прекрасното. В личния си живот Рибите могат да се сблъскат с користни дами. Бъдете внимателни и не харчете парите си.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара