Освен да предсказва бъдещето, да вижда миналото и да общува с отвъдния свят, Ванга умеела да посочва най-точното лекарство за всяко заболяване. Смята се, че и тази дарба й е дадена свише и „билките сами й се откривали“. Успехите й във фитотерапията са многобройни и са признати от официалната медицина.

В премиерната книга на издателство „Милениум“ „Ванга. Всички рецепти“, която ще откриете на вестникарските павилиони от утре, четвъртък, са събрани:

  • всички – над 160 билкови рецепти, за които се твърди, че са предписвани от самата пророчица. С тях можете да преборите или да подобрите състоянието си при най-разпространените заболявания, сред които – алергии, артрит, атеросклероза, безсъние, болки от всякакъв характер, бронхити, бъбречни заболявания, високо кръвно налягане, възпалителни процеси, косопад, грип, гъбички, депресия, диабет, изгаряния и дори тумори, епилепсия, левкемия, множествена склероза;
  • 70 предсказания на гадателката, които вече са се сбъднали;
  • 35 пророчества за близкото и далечното бъдеще на планетата, обхващащи периода от 2018 до 3797 г.;
  • съвети за храненето и здравето;
  • заръки за щастлив живот;
  • напътствия за привличане на богатство и късмет.

Всички над 160 вълшебни билкови рецепти на Ванга за церене на всякакви болежки за първи път излизат в една книга. Рецептите на пророчицата са съхранени и описани от нейни близки, както и от хора, които са ги изпробвали. Те се тачат, пазят и предават на следващото поколение като скъпо наследство.

Успехите на Ванга във фитотерапията са многобройни и са признати и от официалната медицина. Пророчицата е сред най-известните и значими български лечители на ХХ век.

„Природата е най-добрият лекар! Не вярвам аз на хапчетата“,

казвала тя и когато ставало дума за собственото й здраве и се доверявала изключително на билките, които виреят в нашата страна. Те се прилагат не само вътрешно, а и чрез компреси, вани, лапи, обливания. Съветите на Ванга не са панацея, но са добър избор като съпътстваща терапия, която стабилизира организма и може да върне надеждата.

При тумори Ванга предписвала

изпечени до черно черупки от яйца, отвара от невен, хвощ, бял равнец и други билки или пък специално приготвена тинктура от зелени орехи.

Във „Ванга. Всички рецепти“ ще отриете още и многообразни съвети за здравето и храненето, за привличане на богатство, щастие и късмет.

Още по-интригуващи са нейните 35 пророчества, публикувани в книгата, за близкото и далечното бъдеще на планетата и на нашата галактика. Те обхващат периода от 2018-а чак до 3797-ма година. Сред тях са контакт с извънземна цивилизация и появата на изкуствени слънца, а по-късно – тяхното избухване, което ще доведе до катаклизми.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара