Коридорът на затъмненията ще продължи около две седмици.

На 29 септември има лунно затъмнение.

То е това, което ще отвори коридора на затъмненията през есента на 2023 г.

„Коридор на затъмненията“ е термин, който може да има различни значения в езотеричните практики. Ето някои насоки, към които хората, които ценят езотериката, могат да се придържат по време на затъмнения:

Медитация и вътрешно развитие

Много езотерици използват затъмнението като време за дълбока медитация и вътрешно развитие. Това време може да се използва за съсредоточаване върху собствените емоции, мислене и духовно израстване.

Магически ритуали и заклинания

Някои езотерици извършват магически ритуали и заклинания по време на затъмнение. Те вярват, че през този период магическата енергия се усилва и може да се използва за конкретни цели, като например защита, привличане на определени събития или решаване на проблеми.

Астрологични наблюдения

Астролозите обръщат внимание на въздействието на затъмнението върху зодиакалните знаци и планетите. Те могат да се опитат да разгадаят астрологичните карти и да предскажат вероятните последици от затъмненията върху конкретни хора.

Наблюдения и записи

Някои езотерици водят дневници или записват преживяванията и изследванията си по време на затъмненията. Това може да помогне за по-нататъшния анализ и развитие на техните практики.

Предзнаменования и предразсъдъци

Някои хора вярват в предзнаменования и предразсъдъци, свързани със затъмненията, и могат да спазват определени ритуали или да избягват определени дейности по време на тези събития.

Духовни практики

Затъмнението може да бъде време за извършване на духовни практики, като например религиозни ритуали, молитва, разговор с вътрешното ви Аз или свързване с висшите сили.

Имайте предвид, че тези подходи са субективни и лични и се основават на убежденията и възгледите на всеки човек. Важно е да се осъзнае, че езотеричните практики нямат научна основа и могат да се разглеждат като форма на духовно изразяване и развитие.

В езотеричните практики и вярвания, свързани със затъмнителните коридори, има редица съвети и ограничения за това какво не трябва да се прави по време на такива събития. Тези ограничения могат да варират в зависимост от конкретната езотерична традиция и вярвания, но някои общи насоки са следните:

Избягвайте негативните мисли и емоции: Затъмненията могат да бъдат времена на повишена енергия, а негативните мисли или емоции могат да засилят тяхното въздействие. Опитайте се да се въздържате от конфликти и негативни мисли.

Не използвайте магията за вредни цели: Ако се занимавате с магически практики по време на затъмнение, бъдете етични и не използвайте магията, за да навредите на другите.

Избягвайте рискови дейности: Поддържайте личната си безопасност и избягвайте рискови дейности по време на затъмнение, особено ако излизате на открито или извършвате дейности, които могат да бъдат опасни.

Не прибягвайте до предразсъдъци: Въпреки че някои хора вярват в предразсъдъци и знамения, важно е да не преувеличавате значението им и да не им отдавате прекомерно значение. Те може да са интересни, но не винаги имат реално влияние върху съдбата ви.

Не вземайте важни решения прибързано: Затъмненията могат да предизвикат силни емоции и интуиция, но не е препоръчително да вземате важни житейски решения прибързано. Изчакайте емоционалната интензивност да отмине и обмислете решението обмислено.

Не забравяйте реалния свят: Въпреки че езотеричните събития могат да бъдат интересни, не забравяйте реалния свят и ежедневните задължения. Практикуването на баланс е важно за осигуряване на хармония в живота.

Имайте предвид, че това са общи насоки и всеки човек може сам да определи кои ограничения отговарят на собствените му убеждения и практики. Езотеричните вярвания са лични и е важно да се осъзнае, че те нямат научна основа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара