„Характерът“ на втория есенен месец до голяма степен ще определят две – последни за тази година – затъмнения: слънчево, което ще настъпи на 14 октомври в 22-ри градус на Везни, и лунно – на 28 октомври в 6-ти градус на Телец.

Настъпва време на съдбоносни събития, екстремни ситуации и резки обрати. Но добрата новина е, че именно в такива периоди можете да „шаманизирате“ живота си – да се отървете от ненужното и да си съставите положителна програма за бъдещето – за 19 години напред, като включите в този дълъг списък всичко, което искате да постигнете.

Астропсихологът Валентина Витрок разказва за това какво очаква представителите на всички знаци на Зодиака по това време.

Овен

Борбата за „място под Слънцето“ ще отнеме по-голямата част от месеца: да се справят с колегите си конкуренти ще могат само тези, които са поставили високо летвата и могат да я поддържат. Ако направите всичко както трябва, в две седмици преди представителите на знака ще се отворят широко професионални и, което е важно, финансови перспективи, След като получите такъв – във всяко отношение завиден – резултат, можете и трябва да си отдъхнете.

Телец

Време е да обобщите предварителните резултати от годината, като направите „работа върху грешките“: изводите, направени в резултат на този процес, ще ви помогнат да извлечете важни поуки от своите действия, което ще ги предпази от повторното им извършване. Последната декада на месеца ще донесе успешни финансови транзакции, а резултатите от тях вероятно ще бъдат изразени във валута, което показва сътрудничество с чуждестранни партньори.

Близнаци

На преден план ще бъде общуването с децата, което ще бъде много важно, независимо от тяхната възраст: горното не означава, че те ще създават проблеми на родителите си – по-скоро обратното, ще се радват на техните успехи. Времето е благоприятно и за промени в собствения ви дом, който отдавна „иска“ подобрения: най-важното е, след като сте започнали ремонта, навреме да го спрете, в противен случай процесът може да стане хроничен.

Рак

Основната тема на месеца ще бъде смяната на местоживеенето – възможно е да се преместите в нов апартамент, регион или дори държава: обстоятелствата за това ще бъдат максимално благоприятни – препятствия по пътя няма да възникнат, а на новото място ви очаква късмет. През втората половина на месеца можете – и трябва – да помислите за смяна на професията: при сегашните представители на знака отдавна е изчерпана – както морално, така и финансово.

Лъв

Отпътуването на Черната Луна, която беше там през последните девет месеца, ще даде усещане за облекчение, радост от живота и желание за активни действия, от които трябва да се възползвате – случаите за последните представители на знака са се натрупали голям брой. Ще става дума предимно за решаване на професионални въпроси, но и къщата също не пречи да се направи, още повече че успехът ще съпътства всичко.

Дева

Успешни ще бъдат всички професионални и финансови проекти, така че не се колебайте да ги реализирате – не пропускайте шансове, съдбата не обича онези, които пренебрегват шансовете ѝ. Навлизането в знака на Черната луна може да бъде опасно само за тези, които през последните няколко години са водили неправеден начин на живот, останалите – тези, които не са опетнени от нищо – да не се притесняват за това.

Везни

Събитията през септември до голяма степен са предопределени от съдбата, така че не им се съпротивлявайте, все пак е невъзможно да промените нещо, така че е по-добре да оставите нещата да се случват – ще спестите енергия и нерви. Солидните парични постъпления ще донесат със себе си и сериозни разходи, които не могат да бъдат избегнати, така че процесът на натрупване ще трябва да бъде изоставен, все пак да се съберат пари за голяма покупка няма да може.

Скорпион

Предстоящият месец е идеалното време за анализ на професионалните дейности от предходния период: техните успехи, дори и тези, постигнати от наивност, трябва да обмислите и да вземете под внимание. В емоционален план е желателно да се „приберете“, което предполага минимално общуване с околните – прекалената нервност едва ли ще подобри отношенията, по-скоро напротив.

Стрелец

Времето ще мине в общуване на всички нива: срещите с важни хора за представителите на знака и топлите разговори с приятели, роднини и близки ще бъдат толкова много, че времето буквално ще прелети, оставяйки след себе си приятен привкус. Умората, която може да настъпи в средата на месеца, е естествена последица от усилената работа през последното време, затова е необходимо да намерите време – и средства – за почивка.

Козирог

„Спирането“ в професионалните дейности ще подразни представителите на трудолюбивия знак, но тъй като няма да е възможно да се повлияе на ситуацията, е необходимо да се приеме и да се движи с темпото, което предлагат звездите. Сътрудничете си по-добре с хора от далеч – от далечна или близка чужбина: работата с тях обещава горозо повече перспективи, и то както във финансово, така и в кариерно отношение.

Водолей

Може би, като се има предвид реалностите на живота днес, ще прозвучи странно, но предстоящият месец е чудесно време за пътувания, особено ако те са свързани с местата на властта и духовните занимания. Напредъкът в кариерата ви ще бъде възможен преди всичко за тези, които ще демонстрират своите таланти и способности пред преките си началници, които може би дори не знаят за тях.

Риби

При решаването на каквито и да било въпроси – както от професионално, така и от житейско естество – не бива да разчитате само на себе си, не можете да се стегнете, затова не само можете, но и трябва да поискате помощ от другите – на първо място от приятелите и добронамерените колеги. За тези, които искат да заминат в чужбина, е важно да използват момента: сега късметът е на тяхна страна, което ще им помогне да се адаптират възможно най-бързо и да се чувстват добре в новата среда.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара