От 3 октомври 2023 г. започва нов кармичен цикъл за всички – Черната луна (Лилит) навлиза в знака Дева за 9 месеца. Тази фиктивна точка е вихър, през който излиза енергия, описва тайните черти на характера и кармичните задачи на човека.

Девата е шестият знак на Зодиака, принадлежи към елемента Земя, има променливи качества. Управляващата и издигната планета на Дева е Меркурий, Нептун и Юпитер са в статут на изгнаници, а Венера е в есен. Това е знакът на физическата служба, благоразумието, отговорността, ефективността, дисциплината. През периода на активните енергии на знака Дева хората по-трудно се отпускат, нямат желание да се забавляват.

На 3 октомври 2023 г. в 16:02 ч. Лилит – негативната кармична точка ще започне своето движение в Дева и ще напусне този знак на 29 юни 2024 г. в 11:20 ч. Обикновено се смята, че Лилит е отговорна за непочтени дела, неморално поведение и е „вътрешен демон“.

На всеки 9 години изправя човека пред определени предизвикателства и кризи.

Ако успее да ги преодолее и да израсне над себе си, ще достигне ново енергийно ниво, но ако не – затъва, което заплашва със сериозни заболявания, срината кариера, загуба на семейство и репутация.

Под влиянието на Лилит в Дева идеите за това кое е правилно и полезно и кое не, се изкривяват. За нея може да се мисли като за неустоимо желание, изкушение, примамка, съблазън. По аналогия с реалните планети Лилит е подобна на негативните качества на Венера, т.е. тя постоянно изисква – „дай“, „искам“.

За да получи това, което иска, човекът, оплетен в мрежите на Лилит, отива на всичко – т.е. изразходва всичките си ресурси и оттокът идва от всички сфери на живота.

Ако човек попадне в нейния капан, то в началните етапи той обикновено получава голямо удоволствие, вършейки злодеяния, обиждайки хората и извършвайки тъмни дела. Но по-късно става жертва на тази негативна кармична точка, подхранвайки я със слабата си воля.

Лилит тласка хората по пътя на злото,

но в зависимост от нивото на съзнание на индивида това се случва по различни начини.

Съществуват три нива на проявление на Черната луна (Лилит):

Ниво I: „Аз съм Черната Луна.“ Това е животинско, инстинктивно ниво – най-трудното, когато няма блокажи върху проявлението на негативните качества и никой не контролира този процес. То се проявява много ярко в детството, но често и възрастните увисват на това ниво, предавайки всички качества на Черната Луна без бариери. Оттук идва и изразът, който е приложим към човек на всяка възраст „като малки деца“.

II ниво: Черната Луна не се натрупва в човека, но той я наблюдава около себе си и започва да работи с нея. На това ниво човек е възнаграден за това, което „иска“. Той вижда какво е пожертвал заради това „желание“ и дали изобщо е било необходимо. Това е нивото на сложните житейски уроци и осъзнаването на причините и следствията.

Ниво III: среща се при високоразвитите хора. Човек стига до това ниво, когато работи върху себе си и върху Черната луна на други хора, помага им да преодолеят слабостите и зависимостите си. Това е нивото на изцеление. На такъв човек лесно се дава всичко от светлите качества на знака и астрологичния дом, в който се намира неговата натална Черна Луна.

Черната Луна (Лилит) в Дева е „черен Меркурий“.

Променлива Черна Луна, земна. Здравна карма. Често се свързва с домашни трудности, проблеми в работата. Мутабилният кръст дава възможност за промяна, но Черната Луна не е явна тук, трудно се открива и работи.

Независимо от факта, че всеки човек има своя собствена позиция на негативна кармична точка в личния хороскоп, все пак по време на транзита на Лилит в Дева има голям риск да попаднете в ръцете на неквалифициран лекар, да бъдете в неудобни условия, да загубите работата си. Всеки, който има домашни любимци, трябва да бъде много внимателен при избора на ветеринарен лекар. Много хора ще забележат, че домашните им любимци са се разболявали по-често, във връзка с което има повече притеснения и неприятности.

Ако човек не изпълни собствените си кармични задачи, той пръв ще попадне под негативното влияние на транзитната Черна Луна в качествата на знака Дева. Можете да научите повече за особеностите на вашия личен хороскоп, съдба, кармични дългове, като си поръчате консултация с астролог.

В периода от 3 октомври 2023 г. до 29 юни 2024 г. трябва да сте по-отговорни към задълженията си на работното място. Това не е добро време за големи ремонти, строителство, сериозни медицински интервенции – може да попаднете на неквалифициран специалист. Но, разбира се, много зависи от личната карма. А също и от това доколко добре са разбрани и взети под внимание качествата на знака Дева. В никакъв случай в този период не може да се нарушава редът на нещата, последователността в работния процес, в противен случай цялата структура ще бъде разрушена, нарушена целостта.

По време на транзита на Лилит в Дева по-често от обикновено липсата на умения води до брак в работата или до нейната загуба. Заради незначителна дреболия, заради липса на технология може да пострада целият работен екип и резултатът от цялата работа да се окаже нищожен.

Лилит в Дева поощрява необоснованата критика, излишната суета, което естествено не води до нищо добро. Работата е да не се въвличате в подобни ситуации, да се концентрирате върху професионалните си задължения и да придобиете необходимите умения, да повишите нивото на квалификацията си.

Транзитната Черна Луна в Дева създава най-много проблеми на слънчевите и лунните Деви и Риби, както и на онези хора, които имат Черна Луна в същите зодиакални знаци в рождения си хороскоп. На 17-18-годишна възраст го усещат в по-малка степен (второто връщане на Лилит в натална позиция), но 35-36-годишните, 44-45-годишните, ще усетят транзита в пълна мяра и с всички „прелести“.

В зависимост от това доколко човек изпълнява съдбата си и е отработил кармичния си дълг според личния си хороскоп, на какво ниво е наталната му Лилит, когато тази негативна кармична точка транзитира през Дева от 3 октомври 2023 г. до 29 юни 2024 г., с него могат да се случат следните ситуации

Ниво I – човекът се сблъсква с фалшива диагноза, неквалифицирана помощ в болниците, медицината. Трудно му е да задържи в главата си всички важни подробности, често „главата му е пълна с глупости“. Настъпва разсеяност и разсеяност. Дързък ритъм на работа – графикът е неудобен, изнервя човека. Човек не се вписва в колектива, отхвърля се. Налице са чести конфликти на битово ниво. Много съмнения, проверки от страна на ръководството. Към лицето се отнасят с предубеждение.

ІІ ниво – човек наблюдава нагаждането на другите хора, помага да се придобият необходимите умения и инструменти, за да се изпълнява качествено работата. Знае как да замени липсваща част с нещо друго и в резултат на това системата работи. Човекът се превръща в майстор, анализира грешките и прави изводи. Но се опитват да настроят този човек, подхвърлят му дефектен инструмент. Около него има непрофесионални хора, неквалифицирани. Заради другите той трябва да поправя грешките, да разплита ситуациите. Вече критикува по случая, но околните го смятат за критик. Човекът се занимава с превантивна грижа за здравето, спазва дневния режим.

Ниво III – изведнъж може да се дръпне да изучава билките, силите на природата. У човека се събуждат способностите на лечител, специалист по физиотерапия. Младите хора избират професията на лекар или ветеринарен лекар по предназначение. Успех се постига във всяка професия, в която са важни детайлите. Работата се върши със знак за качество, навсякъде има чистота и ред.

В зависимост от индивидуалната карма с даден човек може да се случи една или друга ситуация. Възможните негативи могат да бъдат намалени, ако не се притеснявате да трупате опит, управлявате себе си и устоявате на изкушенията. Много хора ще бъдат подложени на изпитание от обстоятелствата, но е важно през този период да не се озлобявате, а да се опитате да сложите всичко в ред, да разбиете ситуацията на детайли и да решите всичко стъпка по стъпка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара