Овен

Овен

Може да звучи странно, но сприхавият и упорит Овен е идеален за живот в страна, управлявана от система и ред – Германия. Тя ги дисциплинира, кара ги да действат системно и постъпателно, без суетене и бързане, а това дава на неспокойните Овни така необходимата им стабилност и самочувствие.

Освен това държавите, които представителите на този знак определено ще харесат, включват Полша, Израел, Литва, Грузия, Сиера Леоне, Сенегал, Зимбабве и Сирия.

Телец

Телец

На Телците, които ценят преди всичко комфорта и в същото време престижа, астролозите препоръчват да обърнат внимание на Швейцария. Неслучайно тя се смята за най-добрата страна за живеене – по отношение на нивото си тя е на второ място в Европа. Тук безработицата е изключително ниска, хората могат да разчитат на повече от щедри помощи. Към това трябва да добавим невероятната красота на природата на швейцарските Алпи, чистия въздух и мекия климат, които на юг са почти средиземноморски.

За цял живот Телецът може да избере още Ирландия, Кипър, Гърция, Капри, Куба, Йемен, Сърбия и Танзания.

Близнаци

Близнаци

Близнаците, според звездите, са най-подходящи за страна като Швеция. Тя ще ги привлече със своята двусмисленост и двойственост, която е характерна и за самите представители на този знак: тук е топло през лятото и студено през зимата, има равнини и планини, има модерни градове и рядко населени селски райони с недокоснати природа.

Е, снобизмът, присъщ на Близнаците, несъмнено ще бъде поласкан от разбирането, че живеят в една от най-иновативните страни в света. Представителите на този знак може да харесат още Исландия, Норвегия, Белгия, Черна гора, Еритрея, Кувейт, Еквадор, Сардиния и Тунис.

Рак

рак

Раците, чиято отличителна черта е доброжелателността и дружелюбието, ще се чувстват най-комфортно и удобно в САЩ – страна, където тези качества в отношенията между хората са издигнати до максимална степен. Семейните ценности, които са основни за представителите на този знак, означават много за жителите на тази държава – в САЩ тяхната преданост към близките и привързаността към собствения дом ще намерят разбиране.

Раците ще се чувстват добре и в Холандия, Шотландия, Хърватия, Словения, Нова Зеландия, Бахрейн, Колумбия, Кабо Верде, Сомалия, Южна Корея, Мозамбик, Мадагаскар, Коморските острови и Бахамите.

Лъв

лъв

Лъвовете, като истински кралски особи, се препоръчва от звездите да живеят там, където ще оценят техните благородни маниери, грандиозни жестове, любов към поклонението и страст към богатството – Франция и Италия Именно в тях всеки Лъв може да се почувства като „краля слънце“ Луи XIV или венециански дож – вътрешно и външно: „украсите“ ще го вдъхновят.

Други държави и региони, в които Лъвовете биха искали да живеят, включват Румъния, Македония, Сицилия, Сингапур, Украйна, Индонезия, Северна Корея, Монголия, Малайзия, Боливия, Малдивите и Сейшелските острови.

Дева

Девите, според астролозите, ще харесат страна, която отговаря на основните им жизнени нужди: само в Гърция те едновременно ще намерят храна както за душата си (представителите на този знак могат да изучават паметниците на древната история с часове, получавайки неземно удоволствие от това), така и за тялото (многобройните плажове и гурме кухнята няма да ги оставят безразлични).

Но онези Деви, които ценят реда преди всичко, могат да се спрат на сдържаната, небързаща и скрупульозна Естония. Представителите на знака също могат – и трябва – да живеят в Бразилия, Мексико, Уругвай, Коста Рика, Турция, Армения, Азербайджан, Гватемала, Молдова, Катар, Таджикистан, Хондурас и Крит.

Везни

Везни, които от раждането си имат безпрецедентни дипломатически таланти и вродено желание за красота, се чувстват добре в Япония, която има специално – може да се каже, благоговейно – отношение към тези качества. Те ще оценят церемониите, които съпътстват общуването на всички нива, и изкуството да се възхищаваш дори на най-незначителните на пръв поглед неща – трева, камък, да не говорим за черешови цветове.

Подходящи държави за Везни са още Австрия, Ботсвана, Аржентина, Ирак, Нигерия, Санта Лусия, Уганда, както и Тибет и Фиджи.

Скорпион

За комфортен живот звездите силно препоръчват на Скорпионите да изберат Латвия, която беше пример за западния начин на живот дори в съветско време, а сега само потвърждава репутацията си на уютно и удобно място за пребиваване във всяко отношение. Представителите на знака ще харесат и романтичната средновековна Рига, която не напразно е наричана „Париж на Севера“, и зашеметяващата природа с гори, планини, реки и езера (Латвия е една от най-зелените страни в Европа), и високоскоростен интернет, който превъзхожда по качество дори британския и френския.

Скорпионите трябва да обърнат внимание и на такива страни и региони като Доминиканската република, Камбоджа, Ангола, Мароко, Ливан, Туркменистан, Турция, както и германския регион Бавария.

Стрелец

Идеалната страна за престой – или пребиваване – на приятелски настроениje, общителни, обожаващи нови впечатления и ярки усещания Стрелци е Испания. Тук климатът им подхожда (представителите на този знак не обичат студа), и културата (една от най-древните в Европа), и кухнята (рядко има място, където храната е толкова вкусна, както в тази страна), и традициите (нямат нищо против да си погъделичкат нервите на корида).

Въпреки това, ако по някаква причина страната на баските не ги устройва, те могат да отидат в Австралия, Чили, Унгария, Китай, Саудитска Арабия, Барбадос, Южна Африка, Бангладеш, Мавритания, Камерун.

Козирог

Препоръчително е Козирозите, които са основните консерватори на зодиака, да изберат Обединеното кралство за живот, особено райони, отдалечени от Лондон, където силата на традициите все още е голяма. Попадайки сякаш сред декорите на филми по произведенията на Агата Кристи, представителите на знака ще разберат, че винаги са се стремили към точно такъв премерен, стабилен и предвидим начин на живот.

Също така, Козирозите трябва да обърнат внимание на Индия, Чехия, Словакия, Албания, Босна и Херцеговина, Судан, Хаити и Бруней.

Водолей

На Водолеите, които се ползват с репутацията на свободолюбиви и непокорни, а понякога и на откровено ексцентрични и небрежни, ще им подхожда животът в страна, която ще ги дисциплинира и държи в определени рамки – например Финландия и Ватикана. И ако в първата ще ограничат импулсите си и ще забавят прибързаните си действия, за които по-късно може да съжаляват, то във втората ще могат да подчинят живота си на ясен график.

Също така, Водолеят трябва да обърне внимание на държави като Иран, Швеция, Шри Ланка, Сирия и Етиопия.

Риби

Рибите, както следва от самото име на знака, са по-подходящи за страни, които имат достъп до големи води – на първо място това е родното място на Магелан, музикалния стил на фадо и доброто вино – Португалия. Тук е най-западната точка на Европа – нос Року, но тези, които няма да имат достатъчно морски простори на Атлантическия океан на континенталната част на страната, могат да се преместят на остров – Мадейра и Азорските острови, които са обдухвани от солени морски ветрове. Тук сърфистите могат да хванат най-високата вълна в света, а футболните фенове никога няма да се срамуват от играта на своите отбори и националния отбор.

Местата, удобни за Рибите, включват също Северна Африка, Египет, Намибия, скандинавските страни, разположени на островите Мавриций и френската Нормандия.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара