Дали е късмет или предимство но това, че живеем в технологично напреднала страна, днешните родители не трябва да се притесняват за влажни пелени или матраци.

С богат набор на пелени, изборът на най-добрите и първокласни такива може да бъде труден, когато става въпрос за бебета. В края на краищата, всичко е въпрос на удобство и гарантиране, че хигиената на малкото човече е лесно осигурена. Ще можете да изберете най-добрите бебешки памперси 4ка за вашето малко мъниче, ако имате предвид тези характеристики. Когато търсите пелена за вашето бебе, първото нещо, което ви идва наум, е видът на пелената.

Не забравяйте, че съвременните родители много повече предпочитат пелените в стил „гащички“, когато решавате между пелена в стил „лепенки“ и пелена в стил „гащички“. Те са по-скъпи от пелените тип „лепенки“, но са по-удобни и имат по-малко протичане. Ако търсите голямо удобство както за вас, така и за вашето бебе, гащичките могат да бъдат наистина добър вариант.

Цена:

Преди да закупят пелени, родителите често вземат под внимание цената. Обикновено родителите харчат доста висока сума месечно за пелени. В резултат на това изберете най-добрия вариант за чистотата на вашето бебе.

Абсорбция:

Тъй като детето ви ще разчита на вас за храна и хигиена, пелена с висока абсорбционна способност ще бъде по-полезна от такава с по-ниска абсорбционна способност.

Прилягане:

Пропускливата пелена, причинена от неправилно оразмерена или свободно прилягаща пелена, ще дразни бебето ви и ще мокри дрехите му. В резултат на това, когато купувате пелена, от решаващо значение е да изберете пакетирана пелена, която е подходяща за теглото на вашето бебе.

Предимствата на използването на първокласна бебешка пелена:

Първокласната бебешка пелена осигурява цялостна защита на вашето бебе и ефективно се справя със замърсяването, което иначе би било източник на разочарование за родителите.

Премиум пелените Pampers са проектирани така, че да облекчат притесненията ви, като включват всичко, от което бихте могли да се нуждаете, за да се грижите за бебе си.

По-долу са изброени петте основни характеристики, които я отличават от конкуренцията:

  • Бърза абсорбция и защита от протичане от всички страни
  • Удобни и разтегливи за по-добро прилягане
  • Мека и копринена вътрешна мекота
  • Нежен и нехимичен парфюм за блокиране на миризмата
  • Изработена с революционна морска кройка, тя предпазва корема на бебето.

Предимствата на Pampers Premium Care пред останалите марки на пазара

Във всеки случай изборът на първокласни пелени винаги се препоръчва от медицинските специалисти, за да се избегнат кожни обриви. Премиум пелените Pampers се отличават с висока абсорбираща способност, която е важна характеристика на една пелена. Независимо дали използвате пелена от плат, или за еднократна употреба, способността за абсорбиране на течността е от решаващо значение за кожата и комфорта на вашето бебе.

Способността на пелената да задържа максимално количество течност ще помогне за предотвратяване на кожни раздразнения, обриви и други заболявания. Без достатъчно количество абсорбция и неравномерно разпределение на влагата бебето може да бъде изложено на значителна опасност и дискомфорт.

В резултат на това помислете за пелените Pampers premium care, които обещават дълготрайна сухота през нощта и множество слоеве, които предпазват от изтичане на течности. След това ето някои от причините, поради които пелените Pampers premium care са най-добрите за новородени и бебета:

Комфорт – Тези пелени обещават комфорт, като обвиват малкото ви мъниче в своята мекота, осигурявайки максимален уют. Адаптират се към движенията на бебето благодарение на цялостното си прилягане. Разполага с индикатор за благосъстояние, който показва дали детето ви се нуждае от смяна, или не. Тези първокласни пелени имат уникални въздушни канали, които позволяват лесен въздушен поток и дишане.

В пелените е включен бебешки лосион, който предотвратява дразненето на кожата и обривите. Те са изработени от дишащи материали, които пропускат свеж въздух, като същевременно задържат влажния въздух навън, позволявайки на кожата да диша.

Смените са лесни за извършване.

Те са лесни за поставяне и сваляне от вашето бебе. Тези пелени се предлагат с лента за изхвърляне, която улеснява навиването, запечатването и залепянето на панталоните за бързо изхвърляне.

Закупуването на най-добрите бебешки пелени, дори и да е малко по-скъпо, може да допринесе много за осигуряване на здравето и хигиената на вашето бебе. В резултат на това първокласните пелени Pampers са специално разработени, за да осигурят на вашето бебе желаното ниво на защита на кожата. Те не позволяват на течността да се просмуква през трите им абсорбиращи канала, като поддържат бебето ви сухо и удобно в продължение на часове.

И така, ето го: вече сте добре запознати с пелените и с това защо харченето на допълнителен грам за премиум пелени в сравнение с обикновените може да бъде от полза.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара