На 25-и юли, Юпитер забавя ход и на 29-и юли настъпва в ретроградна фаза, която ще продължи до 23-и ноември. Неговата ретроградна разходка ще започне на 8 градуса в знак Овен и ще приключи на 28 градуса в знак Риби.

Няма да крия симпатиите си към тази планета, символ на позитивната енергия и разширението и съвсем няма да спестя още по-големите си симпатии към нейното ретроградно движение. Някак сме свикнали и приемаме за логично да търсим негативното в думата „ретроградност“, а всъщност това положение на планетата ни дава възможност, време и ресурс

да надградим над това, което имаме,

да разместим, да променим и да подобрим темите на Юпитер в знаците Овен и Риби.

Напомням, че планетата гигант Юпитер, с радост се потопи в гостоприемните води на знак Риби на 29-и декември 2021 г. Сякаш опознавателно прелетя през него и на 10-и май се впусна в приключение в кардиналния знак Овен. Успя да достигне неговите 8 градуса и сега сякаш загрижен за делата си от началото на годината се връща до 28-мия градус на знак Риби.

Сайтът на астролог Венета Матева

Юпитер е голямата прегръдка, която те кара да се чувстваш жив, щастлив и абсолютно уверен в себе си. Той е основната съставка на онези моменти, в които нямаш нужда от нищо и никой. Когато осъзнаеш собствената си стойност и започнеш да цениш всичко в себе си. Осъзнавайки онези малки колелца от голямата машина, които ни благодарят всяка минута, че сме тук. Очите ни, ушите ни, краката ни, сърцето ни, ръцете ни и всичко останало, от което сме изградени. Всички те работят за нас всяка секунда

с цялата си любов и отдаденост.

Бъдете като тях и осъзнавайки щастието на живота си, ценете всяка минута и прегръщайте по юпитерски всеки миг от него. С благодарност и грижа за себе си и околните.

До 27-и октомври, Юпитер ще бъде ретрограден в знак Овен. Прекрасно ще е времето за поправка на започнати дела тази година. Пътуването на гиганта в първия знак от зодиака ни даде енергия да се впуснем в нови предизвикателства, инициативи и начинания. Запали стари идеи и даде живот на забравени мечти. Изведе ни навън и ни накара да търсим развитие, успех и напредък. Сега е време да намалим скоростта и да се вгледаме в детайлите на онова, което правим. Да въведем ред във вихрушката от информация, възможности и идеи. Мъдро, бавно и с обич към онова, което ни е важно. Възможно е

забавяне на проекти и развитието на отношения.

То има отговорната мисия да ни замисли и ревизира до основи плановете ни. Доверете му се и си дайте повече време за анализ и равносметка.

На съветите ми трябва да обърнат най-много внимание родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци.

Между 27-и октомври и 20-и декември, Юпитер ще бъде ретрограден в знак Риби. Сега е момента това, което имате като усещане за правилно да бъде анализирано отново, почувствано и подкрепено от факти. Юпитер в Риби е у дома си. Тук той ни кара да мислим и виждаме случващото се позитивно и градивно. Да вярваме в добрите възможности и да търсим доброто в хората. Така идеализиран и оцветен в топли краски, света ни ще има нужда да излезе на сцена за да бъде оценен.

Споделете на близките си хора, това което ви вълнува.

Поискайте мнение от тях за идеите, които имате. Ретроградното движение на Юпитер ще изиска поправка, преглеждане и реална преценка. Тя обаче е възможно да бъде трудна за вас, защото всеки въвлечен в ситуации и свързан с емоции, очаквания и надежди често губи реална представата за случващото се. Потърсете и друго мнение и помислете разумно, преди да взимате крайни решения.

В този период възможност за ревизия на дела и отношения, най-много ще имат родените в трета декада Раци, Скорпиони и Риби.

Хората, родени с ретрограден Юпитер в картата си са тези, които са готови сами да стигнат до

своята собствена истина.

Те не вярват на чужди думи и не се влияят от мнението на околните. Отличават се със задълбочено мислене, собствена гледна точка и стратегия за действие. Не очаквайте от тях сляпо доверие и подкрепа. Бъдете искрени и те ще ви се отблагодарят със сериозно приятелско рамо, незаменима помощ и съпричастност. Ценя хората родени при тази позиция на Юпитер, защото те не могат да бъдат манипулирани и подведени. Те са истински в своята откровеност и собствена преценка.

Вижте дали не сте родени с такава позиция в картата Периоди на ретрограден Юпитер виж тук.

Бъдете здрави! Нека енергията на „големия добродетел“ Юпитер ви донесе много лично удовлетворение и успех в начинанията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара