Седмицата ни радва с добри аспекти, краят на септември – началото на октомври е добро време! Общият енергиен фон е благоприятен, има сигурност по много въпроси. Хората гледат по-трезво на партньорите, финансите и необходимите разходи.

Почти през цялата седмица планетите на пола – Венера и Марс са в хармонично взаимодействие, но точният аспект между тях няма да се случи сега. А това означава, че в любовната сфера желаното събитие не се случва толкова бързо. Не прибързвайте, правете планове според астрологичното време и тогава всичко ще се получи по най-добрия начин!

На 25 септември ретро Юпитер е в хармоничен аспект с Меркурий, което е благоприятно за получаване на полезна информация, изготвяне на документи, подписване на договори. Има възможност правилно да фокусирате желанията и нуждите си, което ще ви позволи да преобразите живота си.

На 29 септември Пълнолунието в Овен в 12:57 ч. благоприятства постигането на желаното чрез активност, лидерски и организационни способности и независимост. Чрез разгръщане на лидерските качества и творчеството можете да постигнете огромен успех.

В събота и неделя можете да решавате сложни задачи, да отстранявате проблеми, като прилагате нестандартен подход. В този случай положителният резултат няма да ви накара да чакате дълго.

Хармоничен аспект между ретро Уран и Меркурий на 30 септември ще завърши делата, започнали през третата декада на август 2023 г.

Овен

Засилената интуиция, висшето несъзнавано и вътрешните ви желания се обединяват, ежедневието става много по-позитивно. Има смисъл да обърнете внимание на себепознанието, да работите върху себе си, да анализирате думите и действията си. Седмицата е идеална за самоусъвършенстване, както физическо, така и морално или интелектуално. Пълнолунието във вашия зодиакален знак открива пред вас много нови възможности! Краят на септември е благоприятен за вас, особено по отношение на личните въпроси.

Телец

Меланхоличното състояние на духа ще ви подтикне както към интроспекция, така и към анализ на хората около вас и на случващото се наоколо, в резултат на което ще успеете да стигнете до правилни заключения. Преди Пълнолунието е подходящо време да правите далечни планове и да стартирате дългосрочни проекти. Прекарайте седмицата възможно най-активно, без да пропускате всички възможности, които се откриват пред вас. Единственото ограничение – избягвайте приключенията и хазарта, бъдете внимателни и изключително грижовни по финансовите въпроси.

Близнаци

Планетарните енергии през седмицата ще ви зареждат с енергия и ще ви насърчават да покорявате нови върхове. Опитайте се да се концентрирате и да насочите цялата си енергия към най-ефективното прекарване на свободното време, като се съсредоточите върху постигането на резултати в професионалната сфера. До края на седмицата дори и най-скептичните Близнаци ще бъдат преизпълнени с необяснима радост, а доброто настроение и позитивната нагласа ще привличат вниманието на другите хора, особено на представителите на противоположния пол.

Рак

Седмицата е изпълнена със събития, предимно положителни. Просто трябва да използвате всички възможности, които ви се откриват, с удвоена енергия. Хармоничните аспекти между планетите ще ви помогнат да развиете умствените и творческите си способности до максимално ниво, ще ви дарят със способността да ги реализирате, ще ви дадат сила на волята и ще ви направят открити и откровени. Уикендът е по-добре да не посвещавате на безгрижно прекарване на свободното време, а да го запълните докрай с решаването на всякакви натрупани проблеми.

Лъв

През седмицата ще изпитате прилив на жизнена енергия, повишена концентрация и способност за многозадачна работа. През този доста благоприятен период ще намерите потвърждение за правилността на убежденията си и при необходимост пламенно ще ги отстоявате. Добро време за изпълнение на всички висящи професионални задачи, кардинални действия в социалната сфера на живота. Вашата харизма и красноречие ще бъдат в най-добрата си форма, което значително ще ви улесни при решаването както на домашни, така и на служебни въпроси.

Дева

От една страна, енергиите на планетите ще ви помогнат да откриете дълбоко заложените си таланти, но от друга, ще измъчват ума ви с противоречия и съмнения в себе си. Засилва се желанието ви за комфорт и подобряване на дома. Близо до уикенда краката ви сами ще ви отведат в магазин за битова техника, където подробно ще обсъдите с консултанта плюсовете и минусите на съвременните инженерни разработки. Седмицата е идеална за създаване на уют и красота както в дома, така и на работното ви място.

Везни

Пълнолунието в знака на опозицията и дните преди и след него (28 – 30 септември) до известна степен ще раздразнят възприятието ви за живота, ще разклатят нервите ви и ще засилят импулсивността ви. Съществува тенденция да предприемате необмислени действия и да изричате прибързани думи, а минута по-късно да съжалявате за прибързаността, с която сте се опитали да коригирате ситуацията. За да не развалите благоприятните тенденции в началото на седмицата, най-добре е да прекарате деня на Пълнолунието на 29 септември сами или да ограничите до възможния минимум кръга си на общуване.

Скорпион

Не си отказвайте удоволствието да тичате до магазините и да правите полезни покупки, включително и скъпи. Пълнолунието ще ви зареди с енергия и желание да реализирате потенциала си. В същото време ще има неконтролируемо хвърляне от една далавера в друга, което няма да ви позволи да довършите нищо, започнато преди това. Можете да се справите със суматохата, предизвикана от Луната в Овен, само с хладнокръвие, като се придържате към плана и се сдържате при опитите да превключите от един не напълно решен въпрос на друг.

Стрелец

Обстоятелствата ви принуждават да вземате безкомпромисни решения и да кроите „истината“ пред всеки, пред когото можете, не само сред близките у дома, но и пред хора, свързани с професионалната ви дейност. От това зависи финансовото ви благополучие в близко бъдеще. В деня на Пълнолунието дори трябва да се принудите да бъдете по-меки и внимателни към другите. Ако искате да запазите мира и спокойствието в семейството, в сферата на деловите отношения – съобразявайте се с мнението и нуждите на другите хора!

Козирог

Рядка възможност се предоставя през следващите дни – най-накрая ще си починете и ще наберете сили преди нов интересен период. Опитайте се да отидете при родителите си, да прекарате време с децата си или с романтичен партньор. Можете само да се радвате, че не ви се налага да решавате важни служебни задачи и през по-голямата част от седмицата можете да лежите на дивана и да гледате филми, без да мислите за нищо глобално. Седмицата е идеална и за започване на нов етап както в личния ви живот, така и в професионалната сфера.

Водолей

Самоувереността ще се превърне в самодостатъчност, а нерешителността – в способност трезво да оценявате ситуацията и да предприемате балансирани действия. Прекарването на седмицата в активно общуване, заобикаляйки се както със съмишленици, така и с хора, които не са съгласни с мнението ви, ще бъде най-правилно и ефективно. Ще станете по-тактични и любезни, общуването ще бъде спокойно и ползотворно, дори непримиримите страни ще могат да се споразумеят и да намерят приемлив компромис. Седмицата е благоприятна за романтика.

Риби

Седмицата е особено благоприятна за тези, които са в търсене на половинка или искат значително да подобрят отношенията си с настоящия партньор, да постигнат хармония в семейния живот. Ако всичко е наред в личния ви живот, можете да използвате това време, за да търсите сътрудничество, да пътувате в чужбина, да рекламирате и популяризирате бизнеса си. Финансовите инвестиции и умственият труд през този период ще донесат максимална възвръщаемост в близко бъдеще, а придобиването на нови знания ще се даде без особени усилия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара