На 23-и септември, точно в 10:00 ч., Слънцето започва своето вълнуващо пътешествие в знак Везни и с него настъпва есенното равноденствие.

С него настъпва и онзи магичен годишен момент, в който денят и нощта са равни, единни и подкрепящи се. Светлото и тъмното се разбират, Ин и Ян са в баланс, а мъжката и женската енергии се допълват и хармонизират. Есенното равноденствие разлиства нова страница от годишния процес в природата, живота и самите нас.

Сайтът на астролог Венета Матева

Ежедневието ни започва да се пълни с повече тъмни астрономически часове, хладнина, размисли, равносметки и планове. Лятото отстъпва мястото си от локомотива на живота и го предава на есента. Време е да забавим ритъма на живота си и да притихнем в прегръдката на

благодарността, баланса и обичта.

Ден преди настъпване на Есенното Равноденствие е хубаво да оставим в миналото всичко ненужно и излишно. Огледайте дома и работното си място и изхвърлете всичко, което отдавна ви дразни. Отворете широко гардероба си и се сбогувайте с дрехи, които отдавна не сте носили, тези с които имате лоши спомени и преживявания и освободете място за новото, което Слънцето е готово да ви даде. Опитайте се да оставите зад гърба си болката, обидата и разочарованието. Те изиграли своята роля, нека останат далеч от вас. Дайте си спокойствие, мир, вяра и любов.

Посрещнете първите лъчи на Слънцето на 23-и септември с широко отворена душа, чисто сърце и огромна благодарност. На този ден границата божествения и човешкия мир става много тънка и нашата връзка с невидимия свят става силна, градивна и магична. Благодарете на тялото си, което приютило душата ви всеки ден работи за вас. Осъзнайте, че

животът всеки ден ви избира

и дава възможност да бъдете добри, човечни и усмихнати. Потърсете връзка с вашите починали близки и ги почетете, както го усещате най-добре. Купете си нещо ново и си предизвикайте щастие. Вечерта пригответе топла вечеря, гарнирана със свежи зеленчуци в уюта на красив интериор, свещи и приятна музика. Консервирайте за предстоящата зима, летни спомени, топлина, светулки, палави залези и апетитни изгреви. Време е за есен!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара